Katlanabilir Akıllı Telefon Geliyor: Huawei Patentini Aldı!

Huawei, Mate X katlanabilir telefondan sonra yeni modelin patentini aldı. Oldukça havalı bir görünüme sahip olacağı beklenen Huawei katlanan telefonun kalemi de bulunuyor.

Yayınlanma:
Katlanabilir Akıllı Telefon Geliyor: Huawei Patentini Aldı!

Geçtiğimiz günlerde Huawei’den UTG camlı ve kalem içeren bir telefon geleceği söylentileri yayılmıştı. Haber Çin Ulusal Fikri Mülkiyet idaresi tarafından geldi. Katlanabilir akıllı telefon furyasına Samsung’un ardından geçtiğimiz yıl Mate X ile katılan Huawei bu sefer alt ekran şeritli ve kalemli katlanabilir telefon modelinin patentini aldı.

Huawei Mate X’e bir alternatif olacağı ve bağlı alt şeridi ile farklı bir yapıya sahip olacağı öngörülüyor. Kameralar açısından da çok yönlü bir görünüm sunacağı beklenen Huawei’in katlanabilir telefonunda 4 arka kamera modülü ve 2 ön kamera modülü bulunacak. Eğer şirket bu telefonu üretirse ilk katlanabilen kalemli telefon olacak.

Ancak uzmanlar katlanan telefon furyasının önümüzdeki yıllar içerisinde temkinli yaklaşılmasını ifade ediyor. Samsung ise geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü katlanabilir telefonu ile Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği tarafından en iyi katlanabilir telefon unvanı ödülünü almıştı. Marka bu patent ile ne gibi yenilikleri telefon dünyasına aktaracağı merakla bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.