Nothing Phone (2a) Saatlik Satış Rakamları Paylaşıldı

Nothing Phone (2a) modelinin satışa çıktığı ilk 1 saatlik dilimde 60 bin adet satış gerçekleştirdiği açıklandı.

Yayınlanma:
Nothing Phone (2a) Saatlik Satış Rakamları Paylaşıldı

İçinde bulunduğumuz Mart ayının ilk günlerinde global olarak lansmanını gerçekleştiren Nothing Phone (2a) modeli, bütçe dostu etiket fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Henüz duyuru sonrasında satışı için merakla bekleyen kullanıcılar, cihazın satışa açılmasıyla birlikte rekor sayıda satışa sebep oldu. Ülkemizde de 20 Bin TL etiket fiyatı belirlenen cihazın Avrupa ile birlikte Türkiye satışlarının da aynı gün içerisinde başladığını belirtelim.

1 Saatte 60 Bin Adet Satış Gerçekleştirildi

Nothing tarafından sosyal medya platformu X aracılığı ile yapılan paylaşımda Nothing Phone (2a) modelinin satışa çıkmasıyla beraber 1 saat içerisinde tam 60 bin adet satış yaptığı bildirildi.

Peki Türkiye'de durum ne? Ülkemizde artan enflasyona bağlı olarak en düşük donanımlı akıllı telefon modellerinin fiyatlarının 20 binli seviyeleri çoktan geçmesiyle beraber Çinli üreticilerin piyasada ağırlığını hissettirmesiyle pazar yeniden şekillenebilir. Kendisine özgü bir tasarımı ve orta segment donanım teknolojisi ile geliştirilen Nothing Phone (2a) modelinin 128 GB depolama alanı bulunan versiyonu 19.999₺ iken 256GB'lık modeli ise 21.999₺ fiyat etiketiyle teknoloji mağazalarında ülkemizde satın alınabilir durumda olduğunu belirtelim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.