Huawei Nova 7 Pro tanıtıldı! Kamera performansı dikkat çekiyor

Huawei Nova 7 Pro tanıtıldı! Kamera performansı dikkat çekiyor

Yayınlanma:
Huawei Nova 7 Pro tanıtıldı! Kamera performansı dikkat çekiyor

Birçok farklı segmentte alternatif akıllı telefonlar üreten Huawei'nin Nova serisine ait yedinci cihazı teknoloji severlerin karşısına çıkıyor. Huawei Nova 7 Pro'nun en önemli özelliği üst düzey kamera performansı. Cihaz son dönemde çıkan üst seviye akıllı telefonlarda görmeye başladığımız periskop yakınlaştırma sensörü ile birlikte geliyor.

İşlemci tarafında ise Kirin 985 yonga seti cihaza güç veriyor. Huawei Nova 7 Pro özellikleri Huawei'in üst segment telefonları arasında yerini alan Huawei Nova 7 Pro ekranı ile ön plana çıkıyor. 6.57 inç AMOLED çentikli ekranı sayesinde başarılı bir ekran kasa oranı sunuyor. 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan ekranda entegre parmak izi okuyucu bulunuyor ve TUV Rheinland sertifikası sayesinde mavi ışık filtresi sunabiliyor.

Cihaz 8GB Ram ve 128GB ile 256GB depolama seçenekleri ile geliyor. Cihaza 1 adet Cortex-A76 işlemciye yine 3 adet Cortex-A76 ve 4 adet Cortex-A55 çekirdek kümesinden oluşan Kirin 985 yonga seti güç sağlıyor. 1 saatte tam dolan 4000mAh kapasiteli batarya 40W hızlı şarj destekliyor.

Huawei Nova 7 Pro kamerası Cihazın en güçlü olduğu kamera tarafında arkada 64MP çözünürlüğünde f/1.7 ana sensör bulunuyor. Buna 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 2MP çözünürlüğünde makro sensör eşlik ediyor. Bunlara ek olarak çift OIS destekli 5x periskop sensör yer alıyor. Cihaz bu kamera donanımı ile 10x melez yakınlaştırma ile 50x dijital yakınlaştırma özelliği sunmayı başarıyor. Xiaomi 150 MP kameralı ilk telefonu üretebilir Yeni Apple iPhone SE tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.