Apple'ın yeni tabletleri için geri sayım!

Apple çok yakında yeni tablet modellerini tanıtacak. Üç yeni iPad için geri sayım başladı!

Yayınlanma:
Apple'ın yeni tabletleri için geri sayım!

Apple, söylentilere göre bir değil üç yeni iPad modelini gün yüzüne çıkaracak bir duyuruya hazırlanıyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre, uzun zamandır beklenen M3 işlemcili yeni iPad Pro ailesinin yaklaşan açıklamalarda yer almayacağı düşünüldüğünden, bir miktar hayal kırıklığıyla karışık beklentiler teknoloji meraklıları topluluğunda yaygınlaşıyor.

Yeni iPad'ler yolda!

Kaynaklar, 2024 yılına kadar piyasaya sürülmesi beklenmeyen 11 ve 12,9 inç iPad Pro modellerinin beklenmesine rağmen bu hafta yapılacak duyurudaki ana oyuncuların iPad Air, iPad mini 7 ve giriş seviyesi iPad olacağını söylüyor.

Beklenti aşaması ilginç ayrıntılarla renkleniyor. Geçen yılın iPad Air'i M1 çipiyle çalışıyordu ve halefinin, "Pro" tabletle karşılaştırıldığında mütevazı bir fiyat aralığını korurken, hesaplama ve grafik performansında önemli bir artışa olanak tanıyan M2 çipiyle gelmesi şaşırtıcı olmazdı. Öte taraftan iPad mini 7'nin, yakın zamanda tanıtılan iPhone 15 ve 15 Plus'a güç veren aynı yonga seti olan A16 Bionic ile donatılabileceğine dair iddialar da dikkat topluyor.

applein-yeni-tabletleri-icin-geri-sayim-1.jpg

Apple'ın önceki model iPad mini 6'yı karakterize eden ve bazen yavaş ve gecikmeli bir ekranla kendini gösteren can sıkıcı kaydırma sorununu çözebileceği umuduyla dikkatler iPad mini 7'ye de odaklandı.

Gösterişli bir etkinlik beklentisinin aksine, üç iPad modelinin tanıtımının resmi bir basın bülteni aracılığıyla gerçekleşmesi bekleniyor. Söylentilere göre cihazlarda estetik bir yenilemenin beklenmemesi, daha az gösterişli bir olayı haklı gösterebilir. Ancak Apple'ın mini LED'den OLED teknolojisine geçişine tanıklık etmesi beklenen 2024 iPad Pro serisi, yeniliklere hak ettiği ilgiyle ışık tutan özel bir açılış konuşmasının berinde duyurulabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.