Samsung Galaxy Watch Ultra için pil ömrünü artıracak güncelleme!

Samsung Galaxy Watch Ultra için pil ömrünü artıracak güncelleme!
Yakın zaman önce piyasaya çıkan Samsung Galaxy Watch Ultra modeli için yeni güncelleme geldi. Güncellemeyle beraber önemli bir sorun çözüldü.

Geçen ay gerçekleşen Unpacked 2024 etkinliği sırasında resmi olarak duyurulan güçlü bir performans vaat eden Galaxy Watch Ultra şu anda piyasada mevcut. Dünya çapında büyük bir ilgi gören üst düzey akıllı saat modeli için beklenen haber nihayet geldi.

Samsung Galaxy Watch Ultra cihazı için resmi olarak ikinci yazılım güncellemesi nihayet kullanıcılara sunuldu. Akıllı saat modeli ilk güncellemesini Temmuz ayının sonunda aldı. Şimdi ise birkaç haftalık beklemeden sonra ikinci güncelleme karşımıza çıktı.

Samsung'un akıllı saati için yayınladığı yeni güncelleme başlangıçta yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde mevcut. Aynı zamanda Avrupa ve Asya ülkelerinde yaşayan kullanıcılardan gelen yeni raporlar, yeni güncellemenin bu hafta kendilerine de geldiğini doğruladı.

samsung-galaxy-watch-ultra-icin-pil-omrunu-artiracak-guncelleme.jpg

Galaxy Watch Ultra'daki can sıkıcı pil sorunu çözüldü

Galaxy Watch Ultra için gelen yeni yazılım güncellemesinin indirme boyutunun 175 MB olduğunu ve L705FXXU1AXG2 yapı numarasıyla geldiğini belirtelim. Güncelleme notlarında yer alan bilgilere göre aksesuarın pilinin şarj edilmesinde ve stabilitesinde bazı iyileştirmelerden bahsediliyor.

Kullanıcılara sunulmaya başlanan yeni güncellemenin Samsung Galaxy Watch Ultra cihazında meydana gelen can sıkıcı bir hatayı çözdüğü aktarılıyor. Cihazların pilinin daha çabuk bitmesine neden olan pil sorunun geç de olsa çözüldüğü belirtiliyor.

Pilin yanı sıra Samsung'un akıllı saatinin genel stabilitesi de yeni güncellemeyle iyileştirildi. Yazılım güncellemesinin daha geniş bir şekilde kullanıma sunulmasının, yeni saatin bugün dünyanın farklı bölgelerinde yaygınlaşmasından kaynaklanması muhtemel görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.