Wicked temalı Samsung Music Frame piyasaya çıktı

Wicked temalı Samsung Music Frame piyasaya çıktı
Samsung, Wicked filminden ilham alarak tasarlanan Music Frame cihazını piyasaya sundu.

Samsung şirketi Universal Pictures filmi Wicked'den ilham alan Music Frame modelini piyasaya sürdü. Aynı isimli müzikalin uyarlaması olan uzun metrajlı film, 22 Kasım'da dünya çapında sinemalarda gösterime girecek.

Samsung ve Universal Pictures firmaları arasındaki iş birliği, tüketicilere sürükleyici ve kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi sunmak için sanat ve teknolojiyi bir araya getirecek. Yönetmenliğini Jon M. Chu'nun üstlendiği sinema filminin hayranları şimdiden bu ürüne yoğun bir ilgi gösterdi.

Cynthia Erivo'nun başrolünü üstlendiği Wicked, Oz cadısının oluşum hikayesini anlatacak. Samsung'a göre Wicked temalı Music Frame tüketicilere filmin öyküsünden kutlama amaçlı bir parça sunacak. Ürün tamamı uzun metrajlı filmdeki karakterleri içeren üç özel imzalı görsele sahip olacak.

wicked-temali-samsung-music-frame-piyasaya-cikti-1.jpg

Samsung Electronics America kıdemli başkan yardımcısı James Fishler ürünle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Music Frame çerçeve olarak özelleştirilebilen bir hoparlör olan yeni bir ses kategorisini temsil eder. Favori fotoğraflarınızı sergileyebilir ve aynı zamanda favori çalma listenizle bir orkestra oluşturabilirsiniz."

Music Frame Wicked sürümünde iki adet 120W kanal bulunacak. Benzer şekilde model, her ortamda optimize edilmiş ses için SpaceFit Sound Pro özelliğine sahip. Oturma odasında, ofiste ya da herhangi bir yerde SpaceFit Soud Pro mümkün olan en iyi ses kalitesi vaat ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.