Samsung Galaxy S25 Ultra Ekran Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S25 Ultra Ekran Tasarımı Ortaya Çıktı
Samsung'la ilgili sızıntılarıyla ünlenen Ice Universe şimdi de Galaxy S25 Ultra modelinin ekran koruyucu tasarımını ortaya çıkardı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki yıl karşımıza çıkaracağı Galaxy S25 Ultra modeli ile ilgili gelişmeler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Firmanın yeni modelinde bir takım tasarım değişikliklerini entegre edeceği bilgileri çok geçmeden sızıntılarıyla ünlü Ice Universe tarafından duyuruldu.

Sosyal medyada X üzerinden Ice Universe tarafından Galaxy S25 Ultra cihazına ait olduğu iddiasıyla yeni bir ekran koruyucuyu paylaştı.Yeni görüntülere göre cihazın bir önceki selefine göre köşeleri keskin bir tasarıma veda ederken yuvarlatılmış bir ekran görünümü ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Galaxy S25 Ultra Ekran Koruyucu Tasarımı Sızdırıldı

Yeni sızıntılarda konu edinilen bu görüntülerin daha önceki bilgilerle de büyük oranda uyuştuğu dikkat çekti. Buna karşın Galaxy S25 Ultra modelinin kamera tasarımında bir değişikliğe gitmemesi bekleniyor.

Bunun yanında Samsung modellerinde kullanılan geleneksel işlemcilerin haricinde Galaxy S25Ultra modelinde 5G modellerde yer alan işlemciye benzer bir donanım yükseltilmesi ile karşımıza çıkabileceği öne sürülüyor. Yani bu modelde MediaTek Dimensity 9400 yonga seti kullanılabilir gibi görünüyor.

samsung-galaxy-s25-ultra-tasarim.jpg

Bilindiği üzere Exynos 2500 yonga setlerinin tedarik ve üretim aşamasında yaşanan sıkıntılarla ilgili gelen raporlar artık Samsung'un orta segmentlerinde bu işlemcilerin kullanım sıklığını azaltacağını düşündürüyordu. Ancak yine de bu konuda Samsung tarafından resmi bir açıklamanın beklenmesi daha doğru bir adım olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.