Apple Watch Series 10 gelişmiş sağlık özellikleri ile piyasaya çıktı

Apple Watch Series 10 gelişmiş sağlık özellikleri ile piyasaya çıktı
Apple Watch Series 10 şık tasarımı ve gelişmiş sağlık özellikleri ile tanıtıldı.

Orijinal Apple Watch'un piyasaya sürülmesinden on yıl sonra Apple bugün uzun zamandır beklenen yeni akıllı saati Apple Watch Series 10'u piyasaya tanıttı.

Şirketin yeni giyilebilir cihazı boyut olarak Apple Watch Ultra'yı bile aşan yenilikçi ekranıyla dikkat çekiyor. Tamamen yeni geniş görüş açılı OLED ekrana sahip olan ekran, yandan bakıldığında yüzde 40 daha parlak bir yapıya sahip.

Apple kordonlar için aynı bağlantı mekanizmasını koruyarak Watch Series 10'u önceki modellere göre daha ince hale getirmeyi başardı. Apple Watch Series 10 pili yalnızca 30 dakikada yüzde 80 şarja ulaşıyor.

apple-watch-series-10-gelismis-saglik-ozellikleri-ile-piyasaya-cikti.webp

Yeni Apple Watch Series 10 modeli Jet Black, Rose Gold ve Silver renk seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Daha kaliteli bir dokunuş arayanlar için Doğal Titanyum, Altın ve Gri seçenekler mevcut.

Şirketin yeni modeli müzik ve podcast oynatmaya izin veren yeni, yeniden tasarlanmış hoparlör sistemi sayesinde Apple Watch Series 9'dan yüzde 20 daha hafif bir tasarımla geliyor..

Dört çekirdekli sinir motoruyla donatılmış yeni S10 çip, bağlamsal widget'lar sunan yenilenmiş Smart Stack ile yakında çıkacak watchOS 11'in avantajlarından yararlanıyor. Photos Face özelliği sayesinde en iyi fotoğraflarınızı seçmek için makine öğreniminden yararlanmanız mümkün hale geliyor.

Peki ya siz Apple Watch Series 10'u nasıl buldunuz? Yorumlarınız paylaşmayı unutmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.