Google Pixel 9 Pro Modeli Hindistan'da Ön Siparişe Açıldı

Google Pixel 9 Pro Modeli Hindistan'da Ön Siparişe Açıldı
Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 9 Pro modeli için Hindistan merkezli olarak ön siparişin açıldığı açıklandı.

Yaklaşık 2 ay önce Hindistan'da resmi olarak duyurulan Google Pixel 9 Pro modeli Flipkart aracığıyla ön siparişlere artık açıldı. Yeni amiral gemisinin Hindistanda yaklaşık olarak 1310 dolar veya eşdeğeri 1210 euro fiyat etiketi ile satışa sunulduğu açıklandı. Ön siparişe açılan tek versiyon olarak 16GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile gelen cihazın satın alınabilecek 4 farklı renk seçeneği de mevcut.

Google Pixel 9 Pro Modelinin Özellikleri Neler?

Google Pixel 9 Pro modeli gücünü Tensor G4 çipinden alıyor ve 27W kablolu şarj desteği bulunan 4700mAh kapasitesindeki bataryası ile kullanıcısının karşısına çıkıyor. Android 14 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan cihazın 42MP ön selfie kamerası için önde bir delikli tasarımının yanı sıra yine ekrana gömülü ultrasonik parmak izi tarayıcısı yer alıyor.

pixel-9-pro-on-siparis.jpg

1280P çözünürlüğü bulunan 6.3 inç boyutunda 120Hz yenileme frekansına sahip LTPO OLED ekranı inanılmaz bir görüntüyü kullanıcısına hissettirecek. Pixel 9 Pro modelinin arka kısmında üç kamera yer alırken bunlardan 50MP birincil, 48MP periskop ve 48MP ultra geniş açılı olmak üzere lenslere sahip olduğunu belirtelim.

Google Pixel 9 Pro modelinin Avrupa pazarına ne zaman giriş yapacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.