İşte Yeni Apple Ürünleri Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey

Yayınlanma:
İşte Yeni Apple Ürünleri Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey
Apple, dün düzenlediği etkinlik ile yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte Sekizinci Nesil iPad, Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE gibi ürünler öne çıktı. ABD’li teknoloji devi Apple, dün Türkiye saati ile 20:00’da gerçekleştirdiği etkinlik ile yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte tanıtılan ürünler arasında Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE'nin yanında Sekizinci Nesil iPad da tanıtıldı.

Apple Watch Series 6

Tanıtım en çok dikkat çeken ürün olan Apple Watch Series 6 ile başladı. Kandaki oksijeni ölçme, el yıkama süresini hesaplama gibi özellikleri bulunan akıllı saatin sağlık konusundaki özellikleri ilgi çekiyor. Ayrıca akıllı saat, Apple'ın geliştirdiği yeni nesil S6 işlemciye sahip. Apple Watch Series 6'nın ekranı Apple Watch Series 5'e göre 2,5 kat daha parlak. En dikkat çekici özelliklerinden biri ise Family Setup adındaki uygulaması ile Apple Watch kullanan diğer aile üyelerini takip edebiliyor. Fiyatı 399 dolardan başlayan Apple Watch Series 6, mavi, altın, siyah ve kırmızı (Product RED) renk seçeneklerine sahip olacak.

Apple Watch SE

Tanıtımda yer alan bir diğer akıllı saat ise Apple Watch SE. S5 işlemcinin bulunduğu akıllı saat, Apple Watch Series 5’in yerini alıyor. Yüzde yüz geri dönüştürülebilir materyallerden oluşan saatin kasası tamamen alüminyum. Apple Watch SE’nin fiyatı ise 279 dolar olarak açıklandı.

Çevre Dostu Sekizinci Nesil iPad

Sekizinci Nesil iPad de yine çevre dostu olarak üretilen ve yüzde yüz geri dönüştürülmüş materyallerden olduğu iddia edilen bir ürün. Sekizinci nesil iPad'in fiyatı 329 dolar olarak açıklandı. Yeni iPad, en hızlı Windows laptop'dan 2 kat hızlı olması ile rakiplerine meydan okuyacak.  

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.