Haftanın Öne Çıkan Oyun Haberleri

Haftanın Öne Çıkan Oyun Haberleri

Yayınlanma:
Haftanın Öne Çıkan Oyun Haberleri

Haftanın öne çıkan oyun haberleri karşınızda...

Call of Duty: Mobile yayında

Activision, Tencent işbirliğiyle Call of Duty: Mobile'in Android ve iOS cihazlarında dünyadaki ülkelerde ve bölgelerde kullanıma sunulduğunu duyurdu. Tencent Games’in ödüllü TiMi Studios tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Mobile oyunu, mobilde ücretsiz ve tek kişilik oynanış aksiyon deneyimi sunuyor. Oyuncular, ilk kez Modern WarfareÒ ve Black Ops evrenleri dahil olmak üzere, franchise genelinde en sevilen haritaların, rekabetçi modların, ikonik karakterlerin ve özel silahlarının birçoğunu epik bir deneyimle oynama imkanına sahip olacaklar. Oyun, tüm başa baş rekabetçi Multiplayer modlarının yanı sıra; kara, deniz ve hava araçları ile birlikte Call of Duty'nin klasik mekanlarını da içeren tamamen yeni bir Battle Royale deneyimini içeriyor.

The Walking Dead karakterleri PUBG MOBILE’a geldi!

Dünyanın en popüler mobil oyunu PUBG MOBILE ile en popüler zombi dizisi The Walking Dead dünyası iç içe geçti. Dizinin sevilen karakterleri PUBG MOBILE’a eklendi. Tencent Games, Türkiye’de de çok popüler olan AMC’nin The Walking Dead dizisi ile PUBG MOBILE arasında yapılacak yeni işbirliğinin detaylarını duyurdu. 1 Ekim itibariyle başlayan ve 2020’nin ilk aylarına kadar sürecek özel etkinlikte oyuncular, dizinin en bilinen kahramanları ya da kötü karakterlerine bürünerek savaş alanını düşmanlarına dar edebilecekler.

Haftada en az bir kez oyun oynuyoruz!

AdColony ve Nielsen Sports’un uzman bakış açısıyla gerçekleştirdikleri “Mobil Oyun Araştırması” yayınlandı. Buna göre 2017’de mobil oyuncuların yüzde 79’u haftada bir kere veya daha fazla oyun oynarken, 2019’da yapılan bu oran yüzde 94’e çıkmış durumda. Mobil oyunlar, gün geçtikçe, oyuncuların telefonlarına yükleyip unuttuğu aplikasyonlar olmaktan çıkıp, rahatlama ve mutluluk sağlayan tatlı kaçamaklar haline geliyor; telefonlarında 1-3 arası oyun bulunduranların oranı yüzde 53’ten yüzde 66’ya çıkmış.

Zumba Burn it Up! 19 Kasım’da çıkıyor

186 ülkede ders alan 15 milyondan fazla insanla zinde kalmayı eğlenceli hale getiren Zumba global hareketi Nintendo Switch için 19 Kasım Salı günü Kuzey Amerika'da ve 22 Kasım Cuma günü Avrupa’da çıkacak. Zumba Burn it Up! tüm yaştan ve seviyeden dans tutkunlarını yüksek enerjili koreografi ile fitness eğlencesine 30'dan fazla kalça hareketi ile davet ediyor. Zumba Burn it Up!’da Cardi B, Bad Bunny & J Balvin, Ciara, Steve Aoki, Daddy Yankee, Play-N-Skillz & Elvis Crespo, Bomba Estéreo ve DJ Ricky Luna ft. Nando Boom & Hisatomi’den en iyi şarkılar bulunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.