Epic Games'in eğlenceli mobil oyunu Spyjinx ile tanışın

Epic Games'in eğlenceli mobil oyunu Spyjinx ile tanışın

Yayınlanma:
Epic Games'in eğlenceli mobil oyunu Spyjinx ile tanışın

Epic Games, Bad Robot Games iş birliğiyle birlikte iddialı mobil oyun Spyjinx'i yayınladı. Spyjinx, oyunda saklanmanıza, karakterinizi seviye atlatmanıza ve birçok kişiyle çevrimiçi çok oyunculu modda rekabet etmenize izin veren keyifli bir casusluk ve gizli ajan temalı aksiyon/macera oyunu. Oyunda görünüşe göre Fortnite'ın sanat tarzından, özellikle de casusluk ve gizli ajan temalı olan Fortnite Bölüm 2'den oldukça yararlanılmış görünüyor. Spyjinx hakkında, temasının kısa açıklaması ve şirketlerin paylaştığı bazı ekran görüntülerinin ötesinde maalesef başka bilgi yok.

Bu arada ilginizi çekebilir: En iyi battle royale oyunları

Fortnite kadar ilgi görebilir mi?

iOS kullanıcıları için Spyjinx'in beta sürümü Malezya'ya çoktan geldi ve bunu Avustralya takip etti. Fortnite'ın, oyuncuların istedikleri takdirde özelleştirmelere gerçek para harcadıkları, ancak 'oynaması ücretsiz' olarak elde ettiği başarı göz önüne alındığında, muhtemelen Epic'in bu oyununda da aynı yola girmesini bekleyebilirsiniz. Oyuncuların, iOS 11 ve üzeri sürümlere sahip olan, telefonlarda en az iPhone 6 veya üstü, tabletlerde ise iPad Pro, iPad Air 2 veya iPad mini 4 veya üstüne ihtiyacı olacak.

Oyunun açıklamasında ise şu cümleler yer alıyor: “Casusluk, heyecan verici soygunlar ve yüksek teknoloji ürünü aletlerin gizli dünyasında yer alan Spyjinx, aksiyon stratejisi, RPG karakter gelişimi ve çok oyunculu oyunun eşsiz bir karışımıdır. Senin hedefin? Casusluğun dehası ol!” Haberin devamında oyunla ilgili bir de video bulunuyor. Keyifli seyirler. https://www.youtube.com/watch?v=Ekd3N09jasM

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.