Samsung Galaxy Tab S10 yakında üretim aşamasına giriyor!

Samsung Galaxy Tab S10 yakında üretim aşamasına giriyor!
Samsung Galaxy Tab S10 serisi hakkında beklenen açıklama yapıldı. Cihazların yakında üretim aşamasına gireceği ifade edildi.

Samsung bu yılın son çeyreğinde yeni amiral gemisi tablet modellerini piyasaya sürecek. Ortaya çıkan son bilgiler şirketin güçlü özellikleri ile dikkat toplayacak tabletiyle ilgili yeni detayları gözler önüne serdi.

Sektör uzmanlarından gelen bilgilere göre merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S10 Plus ve Galaxy Tab S10 Ultra cihazları Ağustos ayında üretim aşamasına girecek. Yani önümüzdeki haftalarda cihazın üretimine başlanmış olacak.

Display Supply Chain Consultants'ın (DSCC) kurucusu ve CEO'su analist Ross Young'a göre Galaxy Tab S10 Plus ve Galaxy Tab S10 Ultra, Ekim ortasında piyasaya sürülecek. Ağustos ayında üretim aşamasının başlatacağını söyleyen Young, temel modele ilişkin bilgileri cevapsız bıraktı.

samsung-galaxy-tab-s10-yakinda-uretim-asamasina-giriyor-1.jpg

Şimdilik ne yazık ki serinin temel modeli ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ortaya çıkan sızıntılar Galaxy Tab S10 serisinin yalnızca Plus ve Ultra varyantlarına ilişkin bilgiler sağlıyor. Fakat tahminlere göre muhtemelen standart model de serinin diğer telefonlarıyla aynı dönemde üretime girecek.

Merakla beklenen yeni tablet modelleri ile ilgili iddialar her geçen gün artıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Tab S10 serisi modelleri Galaxy Tab S9 serisiyle neredeyse aynı tasarıma sahip olacak.

Son olarak Samsung şirketinin Galaxy Tab S10 Plus ve Galaxy Tab S10 Ultra'da Dimensity 9300 Plus yonga setini tercih edeceği, markanın çip maliyetini düşürmek için böyle bir hamlede bulunacağı öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.