ChatGPT destekli Realme Watch S2'nin özellikleri netleşti

ChatGPT destekli Realme Watch S2'nin özellikleri netleşti
Realme Watch S2 için geri sayım başladı. ChatGPT destekli akıllı saatin bazı merak edilen detayları ortaya çıktı.

Realme çok yakında yeni bir akıllı saat modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Realme Watch S2 cihazı için geri sayım başladı. Şirket tarafından resmi olarak doğrulanan ürünün merak edilen birçok detayı netleşti.

Realme'nin merak uyandıran yeni akıllı saati, şirketin bir önceki nesil akıllı saati olan Realme Watch S cihazına göre büyük değişiklikler ile karşımıza çıkacak. Geleneksel saatleri anımsatan dairesel bir ekran tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek model güçlü yapısıyla farkını gösterecek.

Realme Watch S2 modeli 20 güne kadar pile sahip olacak

Ortaya çıkan bilgilere göre Realme'nin yeni akıllı saati OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT yapay zeka sesli sohbet robotu ile entegre çalışacak. AI destekli sesli asistan hizmetiyle gelecek ürün ilgi çekici birçok yapay zeka özelliğini kullanıcıların erişimine sunacak.

chatgpt-destekli-realme-watch-s2nin-ozellikleri-netlesti.webp

Merakla beklenen cihazın tasarımını doğrulayan yeni bir tanıtım afişi yayınlayan Realme, Watch S2 cihazının 380 mAh pil kapasitesi ile geleceğini açıkladı. 20 güne kadar pil ömrü sunacak cihaz şimdiden büyük bir heyecan oluşturdu.

Apple Watch Series 9 ve Samsung Galaxy Watch 7 gibi cihazlarla rekabet etmeye hazırlanan Realme Watch S2 modeli pil ömrünün dışında iddialı özellikleri ile de dikkatleri üzerinde toplayacak. 30 Temmuz tarihinde Realme 13 Pro serisi ile birlikte piyasaya duyurulacak olan akıllı saat şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. Önümüzdeki günlerde cihazla alakalı daha fazla ayrıntının ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.