Google Pixel Buds Pro 2'nun eşsiz tasarımı ve renkleri ortaya çıktı

Google Pixel Buds Pro 2'nun eşsiz tasarımı ve renkleri ortaya çıktı
Merakla beklenen Google Pixel Buds Pro 2 cihazının tasarımı ve renk seçenekleri belli oldu.

Google Pixel Buds Pro 2 için geri sayım başladı. Google'ın merakla beklenen yeni kablosuz kulaklık modeli hakkında sürpriz detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelen son bilgiler cihazın tasarımını ve aynı zamanda renk seçeneklerini ortaya çıkarıyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre beklenen kablosuz kulaklık Mojito, Porcelana, Haze ve Raspberry renklerinde piyasaya sürülecek. Öte taraftan ayrıca cihazla alakalı bazı görseller de ortaya çıktı. Cihazın tasarımını ve renk seçeneklerini aşağıda yer alan görselden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Google Pixel Buds Pro 2 modeli serinin bir önceki cihazına göre kıyaslandığında tasarım konusunda neredeyse hiç değişmeden gelecek. Fakat cihaz selefine göre daha büyük bir boyuta sahip olacak. Öte yandan ızgara tasarımının da daha belirgin bir hale geldiği, böylelikle ürünün daha güçlü bir gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı düşünülüyor.

google-pixel-buds-pro-2nun-essiz-tasarimi-ve-renkleri-ortaya-cikti.jpg

Google'ın yeni kablosuz kulaklığı yakın zamanda birçok sertifikaya sahip oldu. Bu da cihazın çok yakında piyasaya sürüleceğinin bir işareti olarak düşünülüyor. Cihaz için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Beklenen cihazın kasası oval bir şekle sahip olurken göz alıcı görünümüyle tüketiciler için öne çıkan seçeneklerden biri olacak gibi duruyor.

Google Pixel Buds 2 Pro modeli hakkında gelen en son söylentiler, önceki nesil modelde yer alan 620mAh pile kıyasla küçük de olsa dikkat çekici bir yükseltme olarak karşımıza çıkan 650 mAh pil kapasite oluyor.

Google Pixel Buds 2 Pro çıkış tarihi hakkında şimdilik herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat tahminlere göre Google, Pixel ailesinin yeni üyelerini tanıtmak için 13 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlikte yeni kablosuz kulaklığını da tanıtabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.