Apple, İngiltere Ve Kaliforniya Mağazalarını Kapattı

Bir Apple sözcüsünün New York Times'a verdiği son röportajda başta Amerika'nın Kaliforniya eyaleti olmak üzere İngiltere ve Brezilya'da bulunan mağazalarını, artan koronavirüs vakaları sebebiyle kapatma kararı aldıklarını belirtti.

Yayınlanma:
Apple, İngiltere Ve Kaliforniya Mağazalarını Kapattı

Bir Apple çalışanı New York Times’da verdiği röportajda “Hizmet verdiğimiz bazı ülkelerdeki COVID-19 koşulları sebebiyle, bu bölgelerdeki mağazaları geçici şekilde kapatıyoruz. Durumu yakından takip ettiğimiz için bu adımı büyük bir dikkatle atıyoruz, ekiplerimizi ve müşterilerimizi mümkün olan en kısa sürede tekrar geri almayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Los Angeles ve diğer Kaliforniya eyaletleri şu sıralar koronavirüs tarafından adeta tutsak alınmış, vaka sayıları çok artmış durumda ve 19 Aralık günü eyalette Yoğun Bakım Ünitesi yatak mevcudiyeti yüzde 3’e inmişti. Eyalet valisi, Yoğun Bakım Ünitelerinin doluluk oranının %15’e gelene kadar üç haftalık bir sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Bu sırada Birleşik Krallık, vakalardaki artış ve yeni, hızla yayılan bir COVID-19 türü sebebiyle gecikmiş tedbirler uyguluyor. Bununla birlikte, Apple’ın perakende web sitesinde de açıklandığı gibi, çevrimiçi olarak yine de ürün satın alabiliyorsunuz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.