Kulak Üstü Kulaklık Apple AirPods Max Duyuruldu | İşte Fiyatı

Apple, ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max'i yüksek fiyatıyla resmi olarak duyurdu. Kulaklık, Türkiye'de 15 Aralık’tan itibaren satışa sunulacak. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Kulak Üstü Kulaklık Apple AirPods Max Duyuruldu | İşte Fiyatı

Apple, yeni AirPods Max için “Sihirli ve zahmetsiz AirPods deneyimini, yüksek ses kalitesiyle buluşturarak kusursuz bir armoniye imza atıyor.” İfadelerine yer veriyor. AirPods Max’in öne çıkan özellikleri arasında ise aktif gürültü engelleme, adaptif ekolayzır ve dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses gibi birtakım özellikler bulunuyor. Apple’ın yaptığı açıklamalarına göre AirPods Max, Aktif Gürültü Engelleme ve uzamsal ses aktifleştirilmiş olarak tek şarj ile 20 saate kadar müzik dinleme ve sesli görüşme olanağı sağlıyor. Ek olarak cihazda yer alan kafa takip özelliği, kulaklığı taktığınızda medyanın otomatik olarak oynatılıp, çıkardığınızda yine otomatik olarak durdurulmasını sağlıyor.

Yalnızla Apple cihazlarla uyumlu

Apple’ın resmî sitesinde yer alan bilgilere göre bu yeni kullaklık, sadece Apple ürünleri ile tam uyumlu şekilde kullanılabilecek.

Apple AirPods Max fiyatı

Apple; uzay grisi, gümüş, pembe, gök mavisi ve yeşil renk seçenekleri piyasaya sunduğu AirPods Max için 5.699 TL fiyat etiketi belirtmiş durumda. AirPods Max'in Türkiye'deki piyasaya çıkış tarihi 15 Aralık olarak belirtildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.