iOS 14.2'yle Birlikte iPhone Modellerinde Şarj Problemi Başladı

Farklı model iPhone sahipleri, iOS 14.2 güncellemesiyle birlikte batarya problemi yaşamaya başladıklarını belirtiyor. Kullanıcılara göre telefonların şarjı, iOS 14.2'den sonra kontrolsüz bir şekilde düşüyor.

Yayınlanma:
iOS 14.2'yle Birlikte iPhone Modellerinde Şarj Problemi Başladı

iOS 14.2 işletim sistemini kullanmaya başlayan iPhone kullanıcıları, model fark etmeksizin batarya problemi yaşıyorlar. Kullanıcılar tarafından gelen bildirimlere göre iOS 14.2'nin yüklü olduğu modeller, batarya tüketimini en üst seviyeye getirmiş durumda.

Bazı kullanıcılar, sadece yarım saat içerisinde bataryanın yüzde 50'sinin tükendiğini belirtiyorlar. Apple, konuyla ilgili sessizliğini korumaya devam ediyor.

Bugüne kadar görüşmemiş hızda şarj bitiyor

Kullanıcılardan gelen bazı bildirimlerdeyse, şarj sırasında aşırı derecede ısınma meydana geldiği ifade ediliyor. İşin en ilginç yanı, ısınan iPhone modelleri daha hızlı bir şekilde şarj oluyormuş. Normal şartlarda yüksek hızlı şarj ederken ısınmanın normal olduğunu kabul edilebilir fakat kullanıcılar, 5 watt'lık şarj cihazı kullandıklarını da belirtiyor. Bu durum da akıllara tehlikeli bir şeylerin meydana geleceğini getiriyor. Neyse ki bu zamana kadar, herhangi bir iPhone modelinin iOS 14.2'den sonra patladığıyla ilgili bir haber yok.

Sizler de bir iPhone modeli kullanıyorsanız ve henüz iOS 14.2'ye geçiş yapmadıysanız, bir süre daha beklemeyebilirsiniz. Çünkü Apple'ın bu sorunun farkında olduğuna ve iOS 14.3'le birlikte düzelteceğine inanılıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.