iPhone 12 Serisinde Meydana Gelen Sorunlar

iPhone 12 ailesinin çıkmasının üzerinden 1 aydan fazla geçmiş olmasına rağmen kullanıcıların yaşadığı problemler ortaya çıkmaya başladı.

Yayınlanma:
iPhone 12 Serisinde Meydana Gelen Sorunlar

Daha önce köşeli kenarları nedeniyle el kestiği belirtilen iPhone 12’ler için, bazı yazılımsal sorunlar da haber konusu olmuştu. Apple’ın iPhone ile başına dert açan pil sorunu maalesef iPhone 12 ile de gündem oldu. iPhone 12’nin bataryasında yaşanan problemlere ek olarak telefon çok ısınıyor ve bazı etkinleştirememe problemleri kullanıcıların yaşadığı sorunlardan yalnızca birkaçını oluşturuyor. Yazılım konusunda gerçekleşen sorunları Apple güncelleme ile gidermeye çalışıyor. Düzenli yazılım güncellemeleriyle karşımıza çıkan şirket, hala çözülememiş bazı yazılım sorunlarını da gelecek olan yamalar ile güncellemesi bekleniyor.

Başlıca görülen iPhone 12 serisi sorunları

  • Resmî olarak onaylanmayan fakat kullanıcıların bekleme modunda pillerinin kısa sürede bitmesi. Bu sorun yeni yayınlanan bir güncelleme ile çözülmüş duruyor.
  • Hoparlörde çatırtı sesi, kablosuz şarj problemi ve bazı uygulamalarda etkinleştirme problemleri.
  • Klavye ve kilit sesi sorunları ve kısa mesaj sorunları, Facetime gibi görüntülü konuşma uygulamalarında yaşanan problemler, Intagram’daki ve diğer uygulamalardaki birtakım görüntü sorunları.
  • Ekran titremesi problemine olası bir çözüm yayımlandı. Yüzde 90’nın altındaki parlaklıkta yaşanan sorunun aksine resmî olarak onaylanmayan fakat yakın mesafeden kamera odaklanması sıkıntısına çözüm henüz sunulmadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.