İşte Xiaomi Mi 10 Ultra’nın Şaşırtan Tasarımı

Xiaomi’nin yeni telefon modeli Mi 10 Ultra’nın mimarisi dikkat çekti. İşte parçalarına ayrılan Xiaomi Mi 10 Ultra’nın iç yapısı.

Yayınlanma:
İşte Xiaomi Mi 10 Ultra’nın Şaşırtan Tasarımı

Geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi modeli Mi 10 Ultra’yı tanıtıma sunan telefon firması, teknoloji tutkunlarının dikkatini çekmişti. 120 Hz’lik hızlı şarj teknolojisini ilk defa kullanmasıyla ön plana çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Çinli üretici Xiaomi Mi 10 Ultra’yı parçalarına ayırarak telefonun iç yapısını gösteren bir video yayımladı.

Böylece Mi 10 Ultra’nın mimarisi de belli oldu. Özel bir soğutma teknolojisini kullanıldığı Snapdragon 865 işlemcisine yer veren Xiaomi, üç farklı RAM desteği ile de kullanıcıların beğenisini topladı. 8 GB, 12 GB ve 16 GB RAM desteğinin yanında 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçeneği de sunuyor. Yeni amiral gemisi modeli sadece 23 dakikada şarj olabiliyor.

Çinli üretici Xiaomi Mi 10 Ultra’nın fiyatını ise 1000 dolar olarak belirlemişti. Ancak Çinli üretici yeni modelin Çin dışında satışa sunulmayacağını belirtmişti. Yine de Xiaomi ilerleyen dönemlerde yeni modelini farklı bir isimle satışa sunabilir. Zira bu yöntem ile birçok defa telefon modellerini ülke dışında satışa sunmuştu. Ancak telefon fiyatının çok yüksek olması Türkiye’de talep görmemesine neden olabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.