Yaşam kaliteniz artık bir akıllı telefonun güzelliğine bağlı! Bu eşiği iyi atlayın…

Yaşam kaliteniz artık bir akıllı telefonun güzelliğine bağlı!

Yayınlanma:
Yaşam kaliteniz artık bir akıllı telefonun güzelliğine bağlı! Bu eşiği iyi atlayın…

Libidonun nesneyle ilgili bağlarını asla koparmadığı tek şey akıllı telefonlar olabilir. 80 yaşındaki dedem, geçenlerde cep telefonundan hoşlanmadığını, ‘dokunmatik ekranlı’ bir cihaz istediğini söylediğinde bunu daha iyi anladım. Popsockets markasını duymuşsunuzdur, telefonların arkasına takılan küçük top benzer ürünler inanılmaz bir hızla büyümeme devam ediyor. Çünkü kadınlar iPhone ya da Samsung cihazlarını ilginç aksesuarlarla süslemeye bayılıyor. Geçenlerde markanın halkla ilişkiler ajansıyla görüşmüştüm, kendilerini bir ‘moda markası’ olarak gördüklerini, bu nedenle daha çok influencer’larla veya kadın yayınlarıyla görünürlüklerini artırmak istediklerini söylemişti.

Şaşırtıcı ama güzelliğin önemi şu büyük ekranlı ama gitgide daha ince cihazlar için vazgeçilmez. Eskilerin çevirmeli telefonlarıyla kıyaslandığında fonksiyonalitenin bu tür açısından bu denli geri plana itildiğine de kimse tanıklık etmemiştir eminim ki…

Büyük ekran demek, daha ‘geniş’ görüş evet ama bu tasarım bir yandan da mobilite açısından işleri zorlaştırmıyor mu? Tabii ki de zorlaştırıyor, ancak bu senkron, trendin taşınabilirlik değil de daha iyi görmek olduğuna dair güçlü bir işaret aynı zamanda. Şu ana kadar güzelliğin ve büyük ekranların her şeyin önünde olduğunu anladık. Bu kadar mı? Aslında eğilim ‘evet, hepsi bu kadar’ diyor gibi. İnovasyon ve beraberindekiler artık pek satmıyor sanki. Mükemmel Android kameralara rağmen iPhone güzelliği hala revaçta. Hep revaçta.

En güzel akıllı telefonlar

Samsung’un katlanabilir telefonlarının stoklarının anında tükendiği haberleri ulaşıyor sağa sola. Ancak eğer 150 tane telefonu satışa sunarsanız elbette tükenir (Verdiğim rakam bilerek düşük tutulmuştur.) Son olarak bu kısa ama öz içeriği okuduğunuz için teşekkür ediyor ve bana göre en güzel akıllıları sıralıyorum:

  • iPhone XR
  • iPhone 11
  • Samsung Galaxy S20
  • Huawei P30

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.