iPhone 11 ve iPhone 11 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Özellikleri

Yayınlanma:
iPhone 11 ve iPhone 11 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

Apple'ın merakla beklenen en yeni akıllı telefon modelleri iPhone 11 ve iPhone 11 Pro tanıtıldı.

10 Eylül 2019 tarihinde T.S. 20:00'de başlayan Apple lansmanı kapsamında tanıtılan yeni modellerde kamera, tasarım, pil ve hız eksenindeki geliştirmeler öne çıktı.

Cihazın ön yüzünde iPhone Xr'a göre tamamen aynı tasarım, arka yüzde ise bir yerine iki kamera lensi ve değiştirilen flaş konumlandırması ile geldi. Geniş açı lens eklemesi sayesinde daha fazla arka plan alanına sahip fotoğrafları mümkün kılan iPhone 11 kamerası, yazılımsal geliştirmeler de sundu. Önde ise yan tutulduğunda 12, dikey konumda 7 MP fotoğraf çekebilen selfie kamerası bulunuyor. Bu geliştirmeye ek olarak ön kamerası slo-mo yani ağır çekim desteğine de sahip.

Pil süresi öncül model iPhone Xr'a göre 1 saat artırıldı. Ayrıca yeni Apple A13 işlemcisi ile daha fazla hız ve performans sunulacağı bildirildi. Son olarak iPhone 11 fiyatı noktasında iPhone Xr'dan bir nebze daha düşük etiketle gelecek. Yeni ve oldukça hoş renk seçeneklerinin de söz konusu olduğunu belirtelim.

iPhone 11 Pro modeli ise Apple'ın en gelişmiş modeli olarak lanse edildi. Cihazda arka kısımda üçlü kamera sistemi öne çıktı. Elbette çift kamera yerine üç kamera, bu bölümde tasarımda da değişikliği beraberinde getirdi. Daha hızlı işlemci, daha yüksek pil süresi ve makine öğrenmesi teknolojisi desteği diğer dikkat çeken geliştirmeler oluyor. Modellerin yanı sıra teknoloji şirketi, 5. nesil Apple Watch'ı da tanıttı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.