Google Haritalar, artık bisiklet paylaşım noktalarını gösterecek

Google Haritalar, bisiklet paylaşım istasyonlarına büyük bir destek veriyor.

Yayınlanma:
Google Haritalar, artık bisiklet paylaşım noktalarını gösterecek

Google Haritalar, bisiklet paylaşım istasyonlarına büyük bir destek veriyor. Şirket, kullanıcılara doğrudan uygulamada Citi Bike gibi yerleşik bisiklet paylaşım hizmetleri hakkında bilgi sunacak yeni bir entegrasyon ortaya koyuyor.

Bu yeni entegrasyon, bisiklet paylaşım istasyonlarının nerede bulunduğu, kaç bisiklet olduğu ve gideceğiniz yerde bisikletinizi bırakabileceğiniz boş alanlar olup olmadığı hakkında Ito World tarafından sağlanan verilerle mümkün kılındı.

Bu özellik daha önce New York'ta geçen yıl test edildi ve şimdi 23 şehre daha yayılıyor: Barselona, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Chicago, Dublin, Hamburg, Helsinki, Kaohsiung, Londra, Los Angeles, Lyon, Madrid, Mexico City, Montreal, Yeni Taipei City, Rio de Janeiro, San Francisco Körfez Bölgesi, São Paulo, Toronto, Viyana, Varşova ve Zürih.

Yeni bisiklet paylaşımı özelliği, yukarıda belirtilen 24 şehirden birinde yaşadığınızı varsayarak, hem iOS hem de Android'deki Google Haritalar'da kullanılabilir. Gelecekte de daha fazla şehir için destek sağlanması planlanıyor.

Kaynak: Theverge

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.