eFootball PES 2020 incelemesi

eFootball PES 2020 incelemesi

Yayınlanma:
eFootball PES 2020 incelemesi

Şok haber şu ki Konami'nin uzun süredir devam eden Pro Evolution Soccer serisi, eFootball PES 2020 olarak yeniden isimlendirildi. Asıl merak edilen şey, PES'in neden e-spora odaklanmış olduğu ve bunun serinin uzun vadeli hayranlarını nasıl etkileyeceği.

eFootball 2020 Oynanış ve yeni hareketler

Burası PES'in her zaman mükemmel olduğu ve eFootball PES 2020'yi güven verici bir şekilde tanıtan yer. PES Legends takımı olarak (Kahn, Totti, Ronaldinho, Beckham ve Batistuta gibi eski yıldızlar dahil) tamamen lisanslı Barcelona'ya karşı yapılan maçta efsaneler kadrosunda, aynı serinin Asya'daki hatrı sayılır takipçisini de memnun edecek olan Park Ji-sung ve Hidetoshi Nakata gibi biraz daha az yıldız efsaneler de var. Görsel olarak, inanılmaz oyuncu benzerlikleri (kuvvetle muhtemel FIFA'dan daha iyi) ve etkileyici maç öncesi sahneleri ile PES 2019'dan bir adım önde görünüyor.

Oynanış olarak baktığımızda PES 2019'a oldukça benziyor, yalnızca daha yavaş ve ağır. Ama bu kötü bir şey değil. Animasyon oldukça ayrıntılı ve yeterince iyi bir şekilde değiştirilmiş ve oyuncuların ayakları saha ile gerçekten bağlanıyormuş gibi, benzersiz görünmesini sağlıyor ve aynı şekilde benzersiz hissettiriyor.

Bunların dışında oyuncu kontrolüne değinecek olursak, istatistikler ve pozisyon alma ile oldukça bağlantılı olduğunu söyleyebiliriz. Yapay zeka takım arkadaşları akıllı koşular yapıyor ve belirli oyunculara tepki verecekleri yeni bir özellik var. Örneğin, dripling ustası Messi topa sahip olduğunda, içeri kat etmesine izin vermek için terse koşu yapıyorlar

Ana Lig ve menajer benzerlikleri

Evet, bu El Diego, Arjantin efsanesi, PES 2020’de menajer olarak görünen, tarihin en büyük futbolcusu olarak kabul edilen Maradona. Oyun, Hollandalı usta Johan Cruyff ve Brezilya efsanesi Zico da dahil olmak üzere bir dizi ünlü menajeri içeriyor. Ana Lig, PES 2019'dan sonra gelişmeye devam ediyor, etkileşimli diyalog ağaçları hikayeyi etkilemenizi sağlıyor, ayrıca daha gerçekçi bir transfer sistemi var. Efsaneler size hitap etmiyorsa vücut şekillerini, saçlarını ve görünümlerini değiştirerek kendi menajerinizi yaratabileceksiniz.

Lisans

Konami henüz tam lisans grubunu açığa çıkarmadı, ancak muhtemelen iki Premier Lig takımı, iki İspanyol takımı ve Güney Amerika'da yaşayanları memnun edecek tamamen lisanslı liglere erişeceğiz. Demodaki takımlar Arsenal, Barcelona, Flamengo, Palmeiras, River Plate, Boca Juniors, Fransa ve PES Legends takımı oldu.

Yeni Maç Günü modu

Bu mod göründüğü gibi çalışacak. Her hafta, Konami özel bir maç seçecek. Örneğin Barcelona vs Real Madrid, muhtemelen lisansına sahip oldukları takımlara odaklanacaklar. Dünya çapındaki oyuncular, tarafları seçmeye ve takımları için puanlama serilerinde çevrimiçi oynamaya davet edilecekler. Haftanın sonunda, her iki taraftan da en yüksek puan alan iki oyuncu çevrimiçi bir finalde oynamaya davet edilecek.

PES 2020 hakkında düşünceler

PES 2019’u temel alarak, PES 2020’nin şimdiye kadarki en gerçekçi futbol oyunu olması muhtemel. Uyarlanabilir takım yapay zekası, açıkça tanımlanmış bireysel oyuncular, öngörülemeyen ama gerçekçi fiziğin ve tatmin edici birleşimi iyi hissettiriyor. Konami’nin ümidi, e-spora, yeni çevrimiçi modlara ve uyarlanabilir yapay zeka takımına odaklanmanın yüksek bir ilgi yaratabileceği şeklinde olmalı.

PES'in tamamen yeni bir kitle arıyor olması ve oyunun çevrimiçi ücretsiz “Lite” sürümü ile ilgili son deneyine daha da fazla eğilme olasılığı yüksek. VG Chartz'e göre, PES 2019'un ilk hafta satışlarının yıllık bazda% 42 düştüğünü bildiren Eurogamer, PES'in fiziksel satışlarının son beş yılda her yıl düştüğünü, ancak bunun dijital satışları artırdığının muhtemel olduğunu belirtti. EA'nın FIFA serisi dünya genelinde giderek daha baskın hale gelebilir, ancak PES, Asya'daki güçlü satışları ve Güney Amerika'daki lisans ayakları ile Konami için hala çok karlı.

Kaynak: GamesRadar

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.