HP 15 inç Chromebook’unu tanıttı

HP 15 inç Chromebook’unu tanıttı

Yayınlanma:
HP 15 inç Chromebook’unu tanıttı

Chromebook'lar fiyat/performans açısından etkilemeye devam ediyor. İlk 15 inç HP Chromebook (tam olarak 15,6 inç), yalnızca tam boyutlu bir klavye ve sayısal tuş takımıyla değil, aynı zamanda bir IPS dokunmatik ekran ve 64 GB temel flash depolama alanıyla geliyor.

Bu model 449 dolardan başlıyor ve eğer eMMC depolamasının iki katına çıkarmak ve daha hızlı bir Intel Core i5 işlemciye sahip olmak isterseniz ekstra ödeme yapabilirsiniz, ancak şirket bunun ne kadara mal olacağını henüz söylemiyor. Bununla birlikte, cihaz, fiyatına göre etkileyici özelliklere sahip ve standart bir işletim sistemine erişim için size biraz fazlaya mal olabilecek standart, tam boyutlu bir dizüstü bilgisayara uygulanabilir bir alternatif durumunda.

Diğer özellikleri arasında 4 GB dahili bellek, entegre Intel HD Graphics 610 GPU ve 13 saate kadar pil ömrü bulunuyor. Ayrıca, çift mikrofonlu, ön yüzü açık, geniş açılı bir web kamerası ve Bang & Olufsen'in dahili hoparlörleri ile birlikte geliyor. Cihazın rengi gümüş ya da mavi olarak tercih edilebiliyor.

HP Chromebook 15, Asus’un geçen yıl 15 inçlik Chromebook pazarına girişinden sonra, daha geniş dizüstü bilgisayar serisinde bir başka Chrome OS ürünü. Acer ve Lenovo'nun da 15 inçlik modeller ürettiğini belirtelim.

Dizüstü bilgisayarlarla alakalı en son gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Haberleri bizden alabilirsiniz.

Kaynak: theverge

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.