Huawei’nin ‘genç yüzü’ P smart 2019

Huawei’nin ‘genç yüzü’ P smart 2019

Yayınlanma:
Huawei’nin ‘genç yüzü’ P smart 2019

Huawei P smart, tasarımı ve teknik özellikleriyle genç kullanıcılar arasında dikkatleri üzerinde topluyor. Şık tasarımı, yapay zekalı kamera sistemi ve geniş ekranıyla stil sahibi genç kullanıcılara hitap eden P smart 2019, güçlü piliyle de uzun soluklu bir kullanım performansı vaat ediyor.

Huawei P smart 2019, ana kamerasına 5p lens takılmış 13MP + 2MP çift arka kamera sunuyor. Birincil 13MP lens f/1.8 geniş diyafram açıklığına sahipken, 2MP lens otantik bokeh efektlerini uygulamak için f/0.95-16 sanal diyafram aralığı desteği ile ek derinlik bilgilerini yakalıyor.

Derinlik bilgisinden faydalanan P smart 2019, nesnelerin kenarlarını daha iyi belirleyerek canlı ayrıntılarla daha iyi portreler üretmesini sağlıyor. 415ppi piksel yoğunluğuna sahip FHD+ çözünürlüklü 6.21 inçlik ekran ayrıca NTSC renk gamının yüzde 85'ini destekleyerek renklerin canlı görünmesini sağlıyor.

Yeni Kirin 710 yonga seti ile donatılan modelde hızlı, doğal bir sistem tepkisi, iddialı oyun performansı ve güç verimliliği ön planda. Bağımsız ISP (görüntü sinyal işlemcisi) ve DSP (dijital sinyal işlemcisi), daha tatmin edici görüntüleme ve optimizasyon sonuçları için fotoğrafçılık deneyimini geliştiriyor. Huawei P smart 2019, 3400 mAh'lik pil kapasitesine sahip. Kirin 710 işlemci ve akıllı güç yönetimi ile birleştirilen pil ömrü ile Huawei P smart 2019, 18 saat aralıksız video oynatabiliyor. Öte yandan P smart 2019, çift SIM kart özelliğine de sahip.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.