Huawei P30 Pro ekranı hakkında en yeni bilgiler...

Huawei P30 Pro ekranı hakkında en yeni bilgiler...

Yayınlanma:
Huawei P30 Pro ekranı hakkında en yeni bilgiler...

Gelecek yıl akıllı telefon pazarına girmesi beklenen Huawei P30 Pro, gelen yeni bilgiler nedeniyle sürekli gündemde. Huawei’in yeni modeli P30 Pro hakkında bu defa gelen bilgi ise ekranı hakkında. Gelecek yılın ilk çeyreğinde pazara girmesi beklenen Huawei P30 Pro, kısa bir süre sonra kullanıcılarla buluşacak. Tanıtım tarihinin açıklanması beklenen model ile her geçen gün farklı bilgiler gelmeye devam ederken şimdi de karşımıza ekrana dair yeni bir bilgi çıkmış durumda.

Gelen bilgilere göre yeni Huawei modelinin ekranının kavisli AMOLED bir ekran üzerine kurulacağı belirtildi. Ayrıca ekranda son zamanlarda akıllı telefonlarda trend haline gelen çentik bulunacağını da söylemeden geçmeyelim. Diğer yandan modelde çentik bulunması ön kameranın küçük bir delik içerisine entegre edilme olasılığını da ortadan kaldırıyor. Buna göre yeni modelin delikli bir ön ekrana sahip olmayacağı görülüyor. Ayrıca gelen bilgilerde ön ekranın Mate 20 Pro’da olduğu gibi bir ekrana sahip olacağı da konuşulanlar arasında.

Huawei P30 Pro yeni ekranının üreticisinin ise LG ya da BOE firmalarından biri olması bekleniyor. Henüz ekran üreticisi açıklanmasa da pazarda kavisli ekran üzerine çalışmalar yapan şu an için sadece bu firmalar. Ayrıca LG ekranlarının OLED yapılı ekranları genel olarak beğenilmediği için Huawei’in BOE firmasına daha yakın olduğu belirtiliyor.

Yazar: Halil Karakaya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.