Bu Akıllı Çantada Yok Yok…

Bu Akıllı Çantada Yok Yok…

Yayınlanma:
Bu Akıllı Çantada Yok Yok…

MEZZI, İtalya merkezli bir çanta markası olabilir, ancak sadece deri ve stil ikonu olmaya odaklı dikişleri ile öne çıkmıyor, şirketin geleceğe bakışı oldukça ‘teknolojik’ ve yöndeki serisi ile tasarım ve inovasyonu bir arada sunuyor. Akıllı çanta kavramını günyüzüne çıkaran MEZZI, temelde fonksiyonel bir dizi özelliğin ‘çantada’ bulunmasını esas almışa benziyor.

Modellerinde bulunan batarya ünitesi ile akıllı telefondan bilgisayara birçok teknoloji ürününün şarj edilebilmesi mümkün. Yani çantanızda bulunan bu cihazlar, bir yandan da şarj olabiliyor. Bu iyi fikir, ancak yapılanlar bu kadarla sınırlı değil.

MEZZI akıllı çanta modelleri, aynı zamanda Bluetooth ile akıllı telefon bağlantısı sağlıyor. Ardından da çantanızdaki düğmelere dokunarak telefonun sesini açıp kısabiliyorsunuz. Elinizi telefona götürmek yerine çantaya götürme fikri ne kadar iyi bilmiyoruz ama size sunuluyor işte. Ve akıllı çantanızın bir fener olarak kullanımı konusu, hazır olun; karanlıktasınız, çantanızı bir aydınlatma unsuru olarak kullanabiliyorsunuz. İlginç olduğuna şüphe yok.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.