Samsung HDR10+ Özellikli İlk Modellerini Satışa Sunuyor

Samsung, HDR10+ desteğine sahip 4K TV’leri ve Blu-Ray oynatıcılarla geliyor. İşte detaylar…

Yayınlanma:
Samsung HDR10+ Özellikli İlk Modellerini Satışa Sunuyor

Samsung, yeni nesil 4K TV’leri ve Blu-Ray oynatıcıları için HDR10+ desteğini sunmaya başlıyor. Samsung modellerinde, artık hemen aşağıda yer alan logo yer alacak.

hdr10+-logo-teknolojiturucom

Dolby-Vision alternatifi bir çözüm olan ve aynı zamanda yeni bir teknoloji durumundaki HDR10+, için sadece Samsung’un 4K TV’leri ve Blu-Ray oynatıcıları uyumlu şekilde geliştirmesi yeterli değil, içerik üreticilerinin de bu teknolojiye sahip multimedyalar (filmler, vb) hazırlamaları gerekiyor. Bu noktada önümüzdeki süreçte az sayıda HDR10+ özellikli film, vb. izleme deneyiminin söz konusu olabileceğini belirtmemiz gerek. Ve yeni bir diğer gelişme olarak Samsung ile Fox, Warner Bros, Panasonic, Amazon (Prime Video) gibi içerik üreticilerin birlikte çalışacağı belirtildi.

Yeni nesil HDR10+ teknolojisi, Samsung TV ve BluRay modelleri ile geliyor. CES 2018’de ilgili teknolojiye sahip ilk Samsung modellerinin görücüye çıkacağının altını da çizelim. HDR10+ nedir sorusunun yanıtı ise şu an için tam olarak net değil. Bu teknolojinin detaylarını 2018 yılı süresince anlamaya başlayacağız. Gelişmeleri paylaşmayı sürdüreceğiz…

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.