Sony Xperia XZ1 Compact Tanıtıldı

Sony Xperia XZ1 Compact, Almanya'da görücüye çıktı. Cihaz, son derece güçlü donanımsal özellikler ve bir hayli sıkıcı bir tasarımla geldi. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Sony Xperia XZ1 Compact Tanıtıldı

Sony, Xperia XZ! Compact modelini, Almanya’da lanse etti.

Sony Xperia XZ1 Compact Özellikleri

Cihazın öne çıkan özellikleri şöyle; 13 cm uzunluk, 6 cm genişlik, 9.3 mm kalınlık 140 gram ağırlık 4.6 inç 720 x 1280 piksel IPS LCD ekran Android 8.0 Oreo önyüklü Snapdragon 835 çip seti 32 GB hafıza, 4 GB RAM Adreno 540 grafikler 19 MP arka/8 MP ön kamera, 2160p video 802.11ac WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, parmak izi sensörü 2700 mAh pil Siyah, gümüş, mavi ve pembe renkler Cihaz, göründüğü üzere kalın. Oldukça klişe bir tasarımla geliyor. Buna karşın fiyat/performans tarafında gayet iyi. İddialı donanım özellikleri sahip. Mükemmel kameralarla geliyor.

Tasarım sınıfta kalırken donanım başarılı. İlginç şekilde Sony, sıkıcı tasarım çizgisinden vazgeçmeyerek tepki çekmeye devam ediyor. Buna karşın en iyi işlemci, RAM, grafik, pil ve kamera özellikleriyle şaşırtıcı bir füzyon oluşturuyor. Tüketicilerin kafası karışık, bakalım Sony Xperia XZ1 Compact ile ne düzeyde başarılı olacak?

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.