Razer Chroma Donanım Geliştirme Kiti Tanıtıldı

Günümüzün en popüler PC oyunlarını Razer Synapse 3 yazılımı entegreli RGB LED şeritler ile üst seviye ışıklandırılmış ortamlarda tecrübe edebilmek mümkün.

Yayınlanma:
Razer Chroma Donanım Geliştirme Kiti Tanıtıldı

Razer Chroma Hardware Development Kit (HDK) yani Razer Chroma Donanım Geliştirme Kit’i tanıtıldı. Dünyanın en gelişmiş modüler ışıklandırma sistemi olan HDK, PC oyuncuları ve bu tarzı sevenlere özel hazırlandı. Razer Chroma ekosistemi entegresine sahip olan Chroma HDK, tek bir LED’i ayarlayabileceğiniz kadar detaylı ve kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri ile geliyor.

Kullanıcılar odalarını, ev ya da ofislerini bir oyun alanına çevirmek için LED şeritleri diledikleri gibi büküp şekillendirebiliyor ve istenilen her yüzeye rahatlıkla yerleştirebiliyorlar. Bağımsız olarak kontrol edilebilen ışıklar; Razer Synapse 3 yazılımına entegre oldukları ve güçlerini Razer Chroma teknolojisinden aldıkları için cihazlarınız arasında senkronize geçişler yapabileceğiniz kişiselleştirilebilir ayarları da mümkün kılıyor.

İddialı özellikler

The Razer Chroma HDK toplamda 64 RGB LED kapasiteli 4 çıkış kanalını destekliyor. Kutu içerisinde, her birinin içinde 16 LED bulunan 2 adet LED şerit mevcutken, Razer Lightpack Extension Kit’in (ayrı olarak satılır) kutusunda da bir çift LED şeridi ve uzatma kabloları çıkıyor. 16,8 milyon renkten diledikleri kombinasyonda ışıklandırma efektini seçebilecek olan kullanıcılar şu an beta aşamasında olan yeni nesil cihaz konfigürasyon aracı olan Razer Synapse 3’teki Chromo Studio uygulaması ile kendi kişisel ayarlarını yapabilecekler. Oyuncular, Chromo Studio’yu kullanarak cihazlar arası senkronize ışık efekti geçişini yapabildikleri gibi cihazların birbirileri ile olan fiziksel pozisyonlarına göre önceden belirlenmiş sürekli efekt geçişlerini de kullanabilecekler.

Fiyatlar açıklandı

The Chroma HDK 2017’nin 3. çeyreğinden itibaren ilk olarak RazerStore.com üzerinden satılmaya başlanacak. Razer Chroma HDK fiyatı Avrupa Birliği ülkeleri için 99.99 Euro ve Chroma HDK Sistemi için Razer Lightpack Genişleme Kiti de 34.99 Euro şeklinde gelecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.