Asus Chromebook Flip C302 Lanse Edildi

Asus Chromebook Flip C302, CES 2017 kapsamında tanıtıldı. İşte modelin öne çıkan özellikleri ve açıklanan fiyat etiketi...

Yayınlanma:
Asus Chromebook Flip C302 Lanse Edildi

Tayvan merkezli tüketici elektroniği şirketi Asus, teknoloji fuarı CES 2017 kapsamında yeni Chrome OS yüklü 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarı Chromebook Flip C302’yi tanıttı. Oldukça düşük bir benimsenme oranına sahip olan Chrome OS, Google’ın daha çok hibrit dizüstü bilgisayarlar için sunduğu bir işletim sistemi. Öte yandan çeşitli modellerle birlikte potansiyel kullanıcıları cezbetme hamlelerine devam ediyor.

ces-2017-teknoloji-turuAsus Chromebook Flip’te 12.5 inç ekran ve zarif tasarım dikkat çekiyor. İstendiğinde tablet ya da dizüstü bilgisayar gibi kullanılabilen modelin ekranı Full HD çözünürlük değeri sunuyor. Öne çıkan özelliklerinin başında 499 doların altında kurgulanan fiyatı gelen Asus Chromebook Flip’te Intel Core M3 işlemci, 64 GB dahili depolama alanı ve 4 GB RAM bulunuyor. 10 saat pil ömrü sunuyor. Geçtiğimiz sene duyurulan modelinde Intel Rockchip kullanan Asus, böylelikle 2017 Chromebook’unda işlemcisini güncellemiş oluyor. Yanlarında 2 USB Type-C ve 1 microSD portu bulunan modelin ince profile de gözden kaçmıyor. HP ve Google gibi güçlü markaların Chrome OS yüklü modellerine göre bir miktar düşük özellikli ve düşük fiyatlı olduğu görülen Chromebook Flip için satışların önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor. Model yelpazesini genişleten Asus'un birçok Chromebook modeli mevcut. Bunlar arasında C100PA, C300, C300MA, C200MA gibi seçenekler bulunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.