Xerox DocuMate 3125 Satışa Sunuldu

Xerox DocuMate 3125 satışa sunuldu. PC ve Mac uyumlu tarayıcının fiyatı, teknik özellikleri ve öne çıkan detayları...

Yayınlanma:
Xerox DocuMate 3125 Satışa Sunuldu

Xerox, mobil çalışan kimseler için geliştirdiği, direkt olarak cloud’a tarama fonksiyonuna sahip yeni tarayıcısı DocuMate 3125’in satışlarına başlandığını duyurdu. Yeni model aynı zamanda yoğun tarama ihtiyacı olan ofisler için de ideal alternatifler arasında konumlanabilir. Tarayıcının öncül modeline göre daha hızlı olduğu kaydedilirken, bazı detayları da dikkat çekiyor.

Dakikada çift yönlü olarak 40 sayfa veya 70 resim tarayabilen Xerox DocuMate 3125, 50 sayfalık otomatik doküman besleyicisi ile dokümanları, plastik kartları ve formları birkaç saniye içinde dijital ortama aktarıyor Xerox DocuMate 3125’in tek tuşla bilgisayar ya da cloud’a tarama yapabilme özelliği de öne çıkıyor. Hızlı bir şekilde sisteme giriş yapılması ve ilgili birimlere iletilmesi gereken bilgi ve belgelerin kayda geçirilme işlemlerini otomatikleştiriyor. Aynı zamanda içerik ve iş takibini kolaylaştırıyor, geri dönüş bekleyen onay süreçlerini hızlandırıyor.

Uyumluluğu ise üzerinde bulunan TWAIN ve ISIS sürücüler, PC ve Mac cihazlar şeklinde. Xerox DocuMate ile uyumlu olarak çalışıyor ve kullanıcılarına kurumsal içerik yönetim sistemleri (ECM) ve doküman görüntü yönetimi sistemleri (DIM) ile çalışma imkanı veriyor. Ofislerin IT altyapısına kolayca entegre edilebilen, tüm güncel Microsoft ve Mac sürümleri ile uyumlu Xerox DocuMate 3125 fiyatı 2.500 TL.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.