Samsung Gear S3 Serisi Hakkında Her Şey

Samsung, IFA 2016'da tanıttığı akıllı saatlerini iki varyasyon üzerinden sunacak: Gear S3 Classic ve Gear S3 Frontier. İşte aygıtların detayları…

Yayınlanma:
Samsung Gear S3 Serisi Hakkında Her Şey

Samsung Gear S3 serisi, Almanya’da tanıtıldı. Şirketin yeni akıllı saat modelleri iki ayrı model şeklinde geldi: Gear S3 Classic ve Gear S3 Frontier. İşte aygıtların detayları… Samsung Gear S2’nin devamında yeni modeller lanse edildi. İlk kez iki farklı varyasyonda tanıtılan akıllı saatlerin ikisi de SIM kart ile kullanılabilecek.

Ekran_Resmi_2016-09-02_18_53_52

Versiyonların teknik özellikleri ise aynı. 1.3 inç ekranda 360 x 360 piksel çözünürlük. Gorilla Glass SR+ ekran koruması. 1 GHz işlemci, 768 MB RAM, 4 GB dahili depolama kapasitesi, Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST, GPS/Glonass bağlantı seçenekleri ve yazılım tarafında da Tizen OS. Ayrıca barometre, hızölçerler gibi sensörler de teknoloji özellikleri arasında yer alıyor. Pil dayanıklılığının 3-4 gün arasında olacağı belirtiliyor.

Ekran_Resmi_2016-09-02_18_53_19

Samsung.com sitesindeki Gear S3 görselleri arasında 'Tag Heuer' reklamlarından bazı izlere rastlandı. Yukarıdaki görsel bunun önemli bir örneği...

IP68 sertifikası ile birlikte su ve toza dayanıklı olan modellerde, öncül model Gear S2’ye göre farklar ise şöyle: Gear S3 Gear S farklar, dahili mikrofon ve hoparlör şeklinde. Gear S3 fiyatı ise ABD için 299 dolar olarak açıklandı. Satışlarına ekim ayı itibarıyla başlanacağı kaydedildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.