Zack Snyder İmzalı Netflix Filmi Rebel Moon İlk Fragmanı Yayınlandı

Yayınlanma:
Zack Snyder İmzalı Netflix Filmi Rebel Moon İlk Fragmanı Yayınlandı
Netflix platformunda yayınlanacak Zack Synder imzalı Rebel Moon filminin ilk fragmanı yayınlandı. Justice League filminin yapımcılığını da üstlenen Zack Synder tarafından yönetilen ve 22 Aralık 2023 tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak olan bilim kurgu, fantastik film "Rebel Moon" için ilk resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Rebel Moon filmi iki farklı bölüm şeklinde çekimlerine devam ediliyor. Reel Moon Part 1: A Child of Fire adlı ilk kısmının Aralık ayında yayınlanacağı, ikinci kısım olan The Scargiver adlı bölümün ise 19 Nisan 2023 tarihinde Netflix'e geleceği bildirildi. Reel Moon filminin iki farklı bölüm olarak gelecek olmasının nedeni Netflix tarafından açıklandı. Netflix film yönetici başkanlarından Scott tarafından verilen bilgiye göre iki ayrı bölümün nedeninin Rebel Moon filminin yaklaşık olarak üç saat olması olarak belirtildi. netflix.jpg

Rebel Moon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Filmin başrol oyuncularından Sofia Boutella, galakside yer alan ve Regent Balisarius tarafından yönetilen ana dünya ordusunun tehdit ettiği bir koloniyi savunmaya çalışan gizemli bir savaşçı olan Kora rolünü oynayacak.
Rebel Moon filminde Anthony Hopkins, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Staz Nair, Ed Skrein ve Ray Fisher gibi isimler de rol alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.