Yapay zekalı akıllı saat: Vivo Watch GT resmen tanıtıldı

Yapay zeka özelliklerine sahip Vivo Watch GT akıllı saat modeli piyasaya çıktı. Özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Yayınlanma:
Yapay zekalı akıllı saat: Vivo Watch GT resmen tanıtıldı

Vivo Watch GT akıllı saat piyasaya duyuruldu. Yapay zeka özelliklerine sahip olan cihaz, yuvarlak ekran yerine dikdörtgen tasarımlı bir ekranla karşımıza çıkıyor.

Vivo Watch GT özellikleri

Vivo'nun yeni telefonu 1,85 inç AMOLED ekranla karşımıza çıkıyor. 390x450 piksel çözünürlüğe sahip olan ürün, kavisli bir cam tasarımı sunuyor. Akıllı saatin en çok dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi ise eSIM üzerinden mobil bağlantı desteği olarak karşımıza çıkıyor.

Vivo'nun akıllı saat modeli kalp atış hızı ve kandaki oksijen takibini gerçekleştirmeye yardımcı olan sensörler taşıyor. Bunun yanı sıra özellikle de sporcuların işine yarayacak 100'ün üzerinde spor modu yer alıyor. Cihaz daha tutarlı bir mesafe ölçümü için GPS desteği sağlıyor.

vivo-watch-gt-resmen-tanitildi-2.jpeg

Günlük yaşam için bir dizi pratik özelliği bir araya getiren Vivo Watch GT akıllı saati adım sayma, kalori, egzersiz ve aktivite takiplerine imkan sağlıyor. Yorgunluğunuzu tespit edebilen cihaz, ne zaman dinlenmeniz gerektiğini sizlere raporluyor. Öte yandan uyku takibi ve adet döngüsü izleme gibi faydalı işlevler de bulunuyor.

Vivo akıllı saati BlueOS arayüzüyle çalışıyor. Bir dizi yapay zeka özelliği sayesinde kullanıcılara pratik bir deneyim sağlayan model, eSIM aktifken güç tasarrufu modunda 9 güne kadar dayanıklılık vaat eden 505 mAh batarya kapasitesiyle karşımıza çıkıyor. Normal kullanım için 3 gün pil garantisi sunan ürün, eSIM devre dışı bırakıldığında ise 21 güne kadar pile sahip.

Vivo Watch GT cihazı 110 dolardan satışa çıkacak. Cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceği ise şu anlık bilinmiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.