Xiaomi CEO'su açıkladı! Redmi Pad Pro 5G global pazar için yolda

Çok yakında piyasaya çıkacak Redmi Pad Pro 5G modeli Xiaomi CEO'su tarafından doğrulandı. Cihazla ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Xiaomi CEO'su açıkladı! Redmi Pad Pro 5G global pazar için yolda

Xiaomi CEO'su ve kurucusu Lei Jun önemli bir açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Jun'un açıklamasına göre Xiaomi'nin performans canavarı Redmi Pad Pro 5G modeli küresel pazar için yola çıktı. Etkileyici özelliklere sahip olan cihazın merak edilen birçok ayrıntısı belli oldu.

Xiaomi yöneticisi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, merakla beklenen modelin tasarımını gösteren bir teaser görüntüsü yayınladı. Bununla birlikte ürünün yalnızca Çin pazarında değil, dünya genelinde satışa çıkacağını da teyit etti.

Lei Jun'un yayınladığı teaser görüntüsü, Redmi Pad Pro 5G modelinin cihazın 4G sürümüyle aynı tasarıma sahip olacağını gösterdi. Buna ek olarak cihazın kalem ve klavye aksesuarlarını da desteklemeye devam edeceği görüldü.

xiaomi-ceosu-acikladi-redmi-pad-pro-5g-global-pazar-icin-yolda.webp

Redmi Pad Pro 5G özellikleri

Peki ya Redmi Pad Pro 5G'den neler bekleniyor? Ortaya çıkan bilgilere göre cihaz 2,5K çözünürlük kalitesine sahip 12,1 inç IPS LCD ekranla gelecek. Gelişmiş bir ekrana sahip olacak cihaz, yüksek bir akıcılık için 120 Hz yenileme hızı sağlayacak.

5G bağlantı desteğiyle gelecek yeni Redmi tableti Qualcomm tarafından tasarlanan Snapdragon 7s Gen 2 yonga setiyle donatılacak. Hızlı bir performans vaat eden modelde 8 GB RAM kapasitesi ve 256 GB dahili depolama alanı karşımıza çıkacak.

Ön ve arka tarafta 8 MP'lik kameralar sunacak Redmi Pad Pro 5G, 33 watt hızlı şarj desteğine ahip 10.000 mAh'lik olağanüstü bir pille piyasaya çıkacak. Cihaz Android 14 işletim sistemiyle çalışacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.