Vivo T3 Pro 5G Modelinin Özellikleri Yeniden Ortaya Çıktı

Vivo T3 Pro 5G Modelinin Özellikleri Yeniden Ortaya Çıktı
Vivo'nun orta segment akıllı telefon modellerinden olan T3 Pro 5G ile ilgili detaylar şimdiden yeniden ortaya çıktı.

Orta segment akıllı telefon pazarına bir model daha giriş yapacak. Vivo'nun bu alandaki çalışmaları da hız kazandı. T3 Pro 5G olarak adlandırılacak olan cihazın kısa süre öncesinde IMEI veritabanında göründüğü ve V2404 model numarası ile detaylandırıldığı dikkat çekmişti. Bu modelin bir önceki nesline göre özellikle bellek ve kamera özellikleri açısından sınıf atlayacağı düşünülüyor.

Peki Vivo T3 Pro 5G modeli kullanıcılarına neler vaad edecek? Cihazın tasarımına bakıldığında 6.67 inç ekran boyutu, AMOLED tasarımı, 2400x1080p çözünürlüğünün yanında 120Hz yenileme frekansına sahip ekranı oldukça canlı renklerle kullanıcısını cezbedecek. GizmoChina kaynaklı verilere göre ekran yapısında bir önceki cihaza göre farklılık beklenmeyecek.

T3 Pro 5G Genel Özellikleri

Kamera açısından bakıldığında anlamlı değişiklikler dikkat çekecek. 16MP ön selfie kamerası bulunan cihazın ana kamerası üçlü yapısı ile gelecek. OIS destekli Sony IMX882 ana sensörünün yanı sıra 2MP derinlik ve buna ek olarak titreme önleme sensörü de T3 Pro 5G modelinde yer alacak.

vivo-t3-pro.jpg

T3 Pro 5G modelinin batarya kapasitesinde de iyileştirmeler bekleniyor. Cihazın 44W kablolu şarjdan desteklenen 5000mAh kapasitesinden 6000mAh kapasitesine çıkması öngörülüyor.

Vivo'nun bir önceki modeli olan T3 Pro modelinde ise MediaTek Dimensity 7200 işlemci yonga setinin yanında 8GB RAM ile beraber 128GB ve 256GB depolama alanı seçenekleri bulunuyordu.

Şu aşamada Vivo T3 Pro 5G modelinin fiyatlandırma politikasının nasıl olacağı hususu belirsizliğini korurken daha öncesinden T3 Pro modelinin 240 dolar başlangıç fiyatından satışa çıkmış olduğunu belirtelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.