Vivo Pad 3 Tabletinin Özellikleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Vivo Pad 3 Tabletinin Özellikleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı
Vivo tablet pazarında da ağırlığını hissettirmek isterken yeni modeli Pad 3 ile ilgili çalışmalarda sona gelindi.

Yaklaşık 2 ay öncesinde Vivo Pad 3 Pro tablet modeli görücüye çıkmış ve fiyat performans cihazı olarak olumlu geri dönüşler toplamıştı. Şimdi de bu modelin düz versiyonu için çalışmalar hızlandı ve Vivo tarafından resmi web sitesi üzerinden listelendi. Vivo Pad 3 ile ilgili lansman tarihinin yanı sıra tasarım ve genel özellikleri de cihaz hakkında birçok soru işaretini ortadan kaldırdı.

Vivo Pad 3 modelinin Çin'de lansmanının yapılmasının ardından 28 Haziran tarihinden itibaren ön satışa çıkması bekleniyor. Cihazda. mavi, mor ve yıldız grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneği olacak.

Vivo Pad 3 Genel Özellikleri

MediaTek Dimensity 9300 işlemci yonga seti ile donatılan cihazın 8GB ve 16GB olmak üzere iki farklı kapasitede RAM seçeneği ile güçlendirilecek. 128GB - 256GB ve 512GB olarak üç farklı depolama alanı ile satışa çıkması beklenen cihazın iQOO Pad 2 ile benzer özellikleri kullanıcılarına sunması bekleniyor.

Yeni edinilen bilgilere göre 12.05inç ekran boyutu LCD panelle karşımıza çıkacak. 144Hz yenileme frekansına sahip olacak olan cihazın 2.8K çözünürlüğü ve 600 nit parlaklığı olacak.

vivo-pad-3-ozellikleri.jpg

Vivo Pad 3 modelinde 44W şarj destekli 10000mAh kapasitesinde batarya, 3.5MP ön selfie kamerası ve 8MP ise ana kamerasının olacağı sızdırıldı. Android 14 tabanlı OriginOS 4 işletim sistemi ile satışa çıkacak olan cihaz öncelikle Çin merkezli kullanıma sunulacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.