Telegram Hikayeler Özelliği Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sunuluyor

Telegram'ın bir süredir üzerinde çalıştığı "Hikayeler" özelliği artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Yayınlanma:
Telegram Hikayeler Özelliği Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sunuluyor

Telegram'ın bir süredir üzerinde çalıştığı "Hikayeler" özelliği artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Telegram'ın bugün yaptığı açıklama ile artık "Hikayeler" özelliği tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. Geçtiğimiz ay Premium üyelikler için başlatılan bu özellik, kısa bir sürenin ardından platformu kullanan herkesin kullanımına açıldı.

Telegram uygulamasının 10. yaş gününe özel olarak duyurulan bu haberle birlikte "hikayeler" özelliğini tüm kullanıcılara geldi. Snapchat, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya uygulamalarında da bulunan hikayeler özelliğinden kendisini ayıran özellik ise Telegram hikayelerinin yayınlandıktan sonra da düzenlenebilir olması. Yayınladığınız hikayede bir kısmı düzenlemek veya değiştirmek istediğinizde bu işlemi çok basit olarak ayarlayabilirsiniz.

Telegram Hikayeler Kullanıma Sunuldu

Telegram'ın resmi blog paylaşımında konu ile ilgili açıklama yayınlanırken hikayenizin herhangi bir öğesini istediğiniz zaman güncelleyebilme imkanına sahip olacağınıza vurgu yapıldı. Öte yandan hikayeler özelliği diğer platformlardaki özellikle hemen hemen aynı.

everyone-will-see-telegram-stories-but-only-premium-users-get-to-post-them.jpg

Kullanıcılar yayınladıkları hikayelerin kimler tarafından görülebileceğini seçebileceği belirtildi. Hikayeler, sohbet listesinin üst kısmında bulunan genişletilebilen alanda yer alacak. Telegram hikayelerini oluştururken bu hikayenin ne kadar süre ile yayında kalacağını da ayarlayabilirsiniz. Hikayelerde arkadaşlarınızı da etiketleyebilir hatta fotoğraflarınız veya videolarınızı aynı anda BeReal tarzında da yayınlayabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.