Spotify Car Thing için yolun sonu! Yakında fişi çekilecek

Spotify, araçlarda müzik dinlemek için bir uzaktan kumanda görevi yapan Car Thing cihazı için desteğini sonlandırmaya karar verdi.

Yayınlanma:
Spotify Car Thing için yolun sonu! Yakında fişi çekilecek

Popüler müzik platformu Spotify çok yakında Car Thing cihazının fişini çekeceğini açıkladı. 2022 yılında Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunulan cihaz, platforma özel bir akıllı ekran olarak kullanıcılara hizmet ediyordu. Fakat şirketten gelen açıklamalara göre 9 Aralık tarihiden itibaren artık bu ürün için destek sonlanacak.

2022 yılının Şubat ayında piyasaya duyurulan cihaz ne yazık ki tüketicilerin ilgisini çekmekte oldukça zorlandı. Yaklaşık beş ay sonra üretimi sonlandırılan ürün, Spotify adına adeta bir hayal kırıklığı oldu.

Spotify Car Thing'in özelliği, kullanıcıların akıllı telefonlarında yer alan Spotify uygulaması için tıpkı bir uzaktan kumanda olarak işlev gösteriyordu. Oldukça kısıtlı bir yapıya sahip olan ürün, bu nedenle beklenen çıkışı yapamayarak Spotify'ın tozlu rafları arasında yerini aldı.

Spotify, Car Thing için kullanıcılara geri ödeme yapmayacağını açıkladı

Spotify, Car Thing desteğini sonlandırma kararını kullanıcılara e-posta yoluyla bildirdi. Bununla birlikte kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratan bir durum daha ortaya çıktı.

car-thing.jpg

Şirketin bu cihazı satın alan kullanıcılara hiçbir şekilde geri ödeme yapmayacağı ifade edildi. Kullanıcılara ürünün fabrika ayarlarına sıfırlanmasını ve elden çıkarılmasını tavsiye eden firma, bu kararıyla büyük bir tepki topladı.

Son olarak şirket, bir daha buna benzer bir ürün geliştirmeyeceğini de açık bir şekilde ifade etti. Car Thing'in yeni versiyonu için kapıları tümüyle kapatan Spotify, odağını ana platform üzerinde yoğunlaşmaya çevirdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.