POCO F6 Pro Özellikleri Geekbench Testinde Göründü

POCO F6 Pro modelinin genel ve teknik özellikleri Geekbench performans testlerinde ortaya çıktı.

Yayınlanma:
POCO F6 Pro Özellikleri Geekbench Testinde Göründü

POCO yakın zamanda F6 Pro modeli ile karşımıza çıkacak. Merakla beklenen modelin Geekbench skorları belli oldu. Performans bazında bazı özellikleri gün yüzüne çıkan cihazın çıkan test sonuçlarını birlikte irdeleyelim.

Xiaomi 23113RKC6G model kudu ile Geekbench üzerinde görünen cihaz tek çekirdek testinden 1421 puan alırken çoklu çekirdek testlerinden ise 5166 puanla ayrılmayı başardı.

POCO F6 Pro Genel Özellikleri

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden gücünü alacak olan cihazın 16GB RAM desteğinin bulunması bekleniyor. Android 14 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan F6 Pro modeli 120W hızlı şarj teknolojisini kullanacak gibi görünüyor.

OLED ekran yapısında 6.67 inç boyut 120Hz yenileme frekansı ve 1440p çözünürlük sunacak olan cihazın 1TB'a kadar farklı kapasitelerde depolama alanı seçenekleri bulunacak. Önde 16MP çözünürlüklü selfie kamerası ve arka kısımda ise 50MP ana kamera sensörü, 8MP ultra geniş açı ve 2MP makro olmak üzere üçlü kamera tasarımını kullanıcısına getirecek.

poco-f6-pro-ozellikleri.jpg

POCO F6 Pro modelinin özelliklerini detaylıca incelediğimizde Redmi K70 modeli ile oldukça benzer yanlarını görüyoruz. Cihaz lansman sonrasında uluslararası birçok ülkede satışa çıkacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.