PlayStation 5 Oyunları Türkçe Dil Desteği İle Geliyor

PlayStation Türkiye’nin yaptığı açıklamaya göre, Spider-Man Miles Morales öncelikli olmak üzere PlayStation Studio tarafından geliştirilen PS5’in çıkış oyunları Türkçe dil desteğiyle birlikte gelecek.

Yayınlanma:
PlayStation 5 Oyunları Türkçe Dil Desteği İle Geliyor

Kısa bir süre sonra Türkiye’de satışa çıkacak olan PlayStation 5 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yeni nesil konsol için geri sayım devam ederken bugün ise PlayStation Türkiye tarafından önemli bir açıklama yapıldı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre PS5’in çıkış oyunlarından bir olan Spider-Man Miles Morales‘in Türkçe dil desteği ile birlikte oyuncuların beğenisine sunulacağı belirtildi. Insomniac Games firması tarafından geliştirilen PlayStation özel oyunun devamı niteliğinde olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ile Sumo Digital tarafından geliştirilen Sackboy: Büyük Macera oyunları, PS5 için Türkçe altyazı ve dublaj desteğiyle birlikte piyasaya çıkacak. Türkçe dil desteğiyle gelecek olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: Büyük Macera, Astro’s Playroom ve Demon’s Souls, PlayStation 5’in çıkış tarihi olan 19 Kasım’da konsol ile aynı zamanda Türkiye’de satışa çıkacak. Miles Morales ve Sackboy: Büyük Macera oyunlarının PS4 versiyonları da Türkçe altyazı ve dublaj desteğiyle gelecek.

PlayStation 5 Fiyatı

PlayStation 5’in fiyatı geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklandı. Yeni nesil oyun konsolu 19 Kasım‘da 8.299 TL‘den satışa sunulacak

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.