Meizu 21 Note Modelinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu 21 Note modelinin lansman tarihi ve cihazın donanım özellikleri ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Meizu 21 Note Modelinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Meizu'nun bu yılın başında akıllı telefon sektöründen çekileceğini açıklamasına rağmen gözlerden uzak kalamadığını görmek bizi oldukça şaşırttı. Şirket kısa bir süre önce 21 Pro modelini piyasaya sürerek yeniden dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdiyse Meizu'nun yelpazesine yeni bir eklem yapılıyor. Meizu 21 Note modeli 16 Mayıs'ta bizlerle buluşacak ve bu model büyük bir pil ve güçlü bir Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılmış olarak çok iddialı bir konuma yükselmek isteyecek.

Meizu 21 Note Özellikleri Nasıl Olacak?

Bu model Meizu 21 Pro'dan daha üstün bir 144Hz yenileme hızı sunan 1220p çözünürlükte bir ekranla geliyor. Ayrıca 16 GB RAM seçeneği kullanacak olan Meizu 21 Note 5500mAh devasa bir batarya ile donatılacak. Bu özelliklerle beraber cihaz performans ve kullanım süresi konusunda oldukça iddialı görünüyor.

En çok merak ettiğimiz yeniliklerden biri ise cihazda kullanılması beklenen Flyme AIOS. Bu Meizu'nun standart FlymeOS'unun üzerine yapay zeka özellikleri eklenerek geliştirilmiş bir Android Açık Kaynak Projesi (AOSP) kullanıcı arayüzü. Ayrıca FlymeAuto arayüzü sayesinde Geely araçlarıyla daha kolay bir bağlantı kurulması gibi ilginç özellikleri de cihazda bekliyoruz.

meizu-21-note-tanitim-tarihi.jpg

Görünüşe göre Meizu sektördeki yerini sağlamlaştırmak için yenilikçi özelliklerle dolu modeller sunmaya devam edecek. Meizu'nun bu yeni adımlarını izlemek ve nasıl bir etki yaratacağını görmek bizim için oldukça heyecan verici.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.