IRIS Flow kulaklıklar dinleme deneyimini geliştirmek için algoritmaları kullanıyor

IRIS Flow kulaklıklar dinleme deneyimini geliştirmek için algoritmaları kullanıyor

Yayınlanma:
IRIS Flow kulaklıklar dinleme deneyimini geliştirmek için algoritmaları kullanıyor

IRIS Flow olarak adlandırılan yüksek mühendislik eseri ürün, insan beynine etki etmeyi amaçlayan entegre bir teknolojiye sahip. IRIS, canlı dinleme deneyimini yeni baştan tasarlamak için sesi dijital olarak geliştiren patentli bir yazılım geliştirmekle tanınan bir İngiltere girişimidir.

Markanın kurucusu Jacobi Anstruther ürünlerinden şöyle bahsediyor: "IRIS, müzik dinleme deneyiminizi sonsuza kadar değiştirecek." Ayrıca yalnızca sesi geliştirmekle kalmadıklarını belirten Anstruther, insan beynine etki ederek aktif dinlemeyi de arttırdıklarını belirtiyor. Kulaklıklar, beynin aynı anda odaklandığı ve rahatladığı nörolojik bir durumu uyarmak için tasarlanmış.

IRIS ile müzik dinlemenin, beynin daha fazla uyarılmasını sağladığını belirten psikoloji profesörü Joydeep Bhattacharya, bu şekilde dinleyicilerin beyninin daha meşgul tutulduğunu ve aktif dinleme yaptıklarını söylüyor. "Akışını Bul" ismini verdikleri bir kampanya ile ürünün çıkışını yapmayı planlayan IRIS'in kampanyasında, farklı endüstrilerdeki bir dizi insanın yanı sıra, IRIS'in ortağı olan Aston Martin Red Bull Racing'den Formula 1 yarışçıları Max Verstappen ve Alex Albon da yer alacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.