HTC U Ultra Tanıtıldı! İşte Tüm Özellikleri ve Fiyatı

2017'nin ilk günleri için bir hayli iddialı bir Android'li akıllı telefon olan HTC U Ultra özellikler, fiyat ve tüm ayrıntıları ile...

Yayınlanma:
HTC U Ultra Tanıtıldı! İşte Tüm Özellikleri ve Fiyatı

HTC, 2017’ye hızlı giren teknoloji şirketleri arasında yer alarak son derece iddialı bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Tayvan merkezli şirketin U Ultra model ismine sahip modeli, çift ekranı ve genel itibarıyla güçlü donanım özellikleri ile dikkat çekti. 5.7 inçlik 2K ekranına ek olarak 160 x 1040 piksel çözünürlük değeri sunan 2,05 inçlik ikinci ekrana da sahip olan model, böylelikle çok basit işlemler için ekranın tamamen açılması, dolayısıyla şarjın daha fazla tüketilmesi gibi durumlara alternatif getirmiş oluyor. Öte yandan cihazın yazılım özellikleri arasında uzun yola çıkacağınız gün, yanınıza yedek pil ünitesi almanızı hatırlatmak gibi ‘kişiye özgü’ akıllı özellikleri de bulunuyor. Akıllı bir mobil cihazın ötesinde. Bunun dışında Android 7.0 Nougat önyüklü sunulan bir cihaz durumunda.

htc-u-ultra

Snapdragon 821 işlemci, Adreno 530 grafik, 4 GB RAM, 256 GB’a kadar microSD desteği, 64 ve 128 GB olmak üzere iki dahili depolama alternatifi ile 3000 mAh pil kapasitesi öne çıkan donanım özellikleri arasında. Snapdragon 821 ile gelen bir mobil cihaz daha. Cihazın pilinin 26 saat konuşma süresi vaat ettiğinin altı çizilebilir. 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2, GLONASS, A-GPS, NFC, USB Type-C diğer özellikler arasında. 64 GB modelde Corning Gorilla Glass 5, 128 GB modelinde ise safir kristal kaplamayla ekranı çizilmelere karşı korunuyor.

htc-u-ultra

12 MP arka/16 MP ön kamerayla gelen akıllı telefon 4K video kaydı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca optik görüntü sabitleyici, lazer otofokus, çift LED flaş ve f/1.8 diyafram açıklığı ile düşük ışıkta daha net sonuçlar öne çıkan arka kamera özellikleri arasında konumlanıyor. Ön kamerası da Full HD video çekiyor. Cihazın ses teknolojisi de bir hayli iddialı. Surround ve çok güçlü ses sunumu vaat ediliyor. Daha fazla detay için önümüzdeki süreçte yayınlayacağımız inceleme makalesini bekleyiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.