Honor 200 Pro Özellikleri ve Render Görüntüleri Sızdırıldı

Honor 200 ile Honor 200 Pro modellerine ait render görüntüleri ortaya çıktı. Yeni amiral gemisi üst düzey donanımlarla karşımıza çıkacak.

Yayınlanma:
Honor 200 Pro Özellikleri ve Render Görüntüleri Sızdırıldı

Honor 200 Lite zaten resmi olarak tanıtılmışken seride daha üstün özelliklere sahip en az iki yeni model daha beklendiğini daha önceden belirtmiştik. Neyse ki serinin en üst düzey cihazı olacak Honor 200 Pro modeline ait render görüntüleri ilk kez elimize ulaştı. 200 Pro'nun tasarımı geçen yılki Honor 100 Pro'nun devamı niteliğinde olup arka yüzeyde cam ve yapay deriden oluşan çift tonlu bir görünüm sunuyor.

Honor 200 Pro Özellikleri Nasıl Olacak?

Oval kamera adası alt kısmında bir periskop bulunan üç kamera içeriyor ve 50X dijital zum özelliğine sahip olarak gelecek. Ana kameranın 50MP sensör ve f/1.9-2.4 değişken diyafram açıklığına sahip olması bekleniyor.

Honor 200 Pro modelinin Snapdragon 8 Gen 3 işlemci yongası ile Honor 200'ün ise Snapdragon 8s Gen 3 ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

honor-200-pro-goruntuleri.jpg

Hem Honor 200 hem de 200 Pro modeli 1.5K çözünürlük ve hap şeklinde bir kesime sahip çift selfie kamerası içeren dört tarafı kavisli OLED ekranlarla gelmesi bekleniyor. Honor yeni 200 serisi cihazlarını bu ayın sonunda Çin'de duyurmayı planlıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.