Elon Musk, Mark Zuckerberg ile Yapacağı Kafes Dövüşünü X'ten Yayınlayacak

Yayınlanma:
Elon Musk, Mark Zuckerberg ile Yapacağı Kafes Dövüşünü X'ten Yayınlayacak
Eminiz gerçekleşmesi halinde izlenme rekorları kıracak olağan üstü bir kafes dövüşü iddiası sosyal medyayı kasıp-kavuruyor. Bunu ilginç yapan şeyse, dövüşü yapacak olanların dünyanın önde gelen teknoloji devi şirketlerinin sahiplerinin olması. Bu konu bir yerden mutlaka kulağınıza gelmiştir, gelmediyse de bizden duyun. Önce, Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü hakkındaki yeni haberi verelim devamında da bu aşamaya kadar neler yaşanmış onları anlatalım.

Teknoloji Devleri Arasındaki Kafes Dövüşü X Platformunda Canlı Yayınlanabilir

Elon Musk, Whatsapp ve Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşünün nereden izlenebileceğini duyurdu. Musk bu sabah Twitter'dan (yeni ismiyle X platformu) yaptığı paylaşımda; "Zuck v Musk dövüşü sosyal medya platformu X'te canlı yayınlanacak. Tüm gelirler gaziler için hayır kurumlarına gidecek" ifadelerini kullandı. Musk, yaptığı paylaşımlardan birinde, ağırlık çalışarak kafes dövüşüne hazırlandığını söyleyerek rakibine göz dağı vermeyi de ihmal etmedi. Zuck ve Musk dövüşü meselesi nasıl başladı

Zuck ve Musk Kafes Dövüşü Meselesi Nasıl Başladı?

  • Mark Zuckerberg'in Twitter'a benzer işlev yürüten Threads'i kullanıma sunmasının ardında Musk, Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etmişti. Musk "kafes dövüşüne hazırım" demiş ve Zuck'tan da cevap hemen gelmişti, "konum at".
  • Fast food zinciri Wendy's, kendi Threads hesabından yaptığı paylaşımla ikilinin arasına girip olayı daha da alevlendirdi. Paylaşımda; (Musk'ı kast ederek) "Sadece onu kıskandırmak için bile olsa uzaya gitmelisin" yazmıştı. Mark Zuckerberg de bu paylaşıma gülücük atmıştı. Elon Musk ise buna cevap vermek için Twittter'dan paylaşım yapılmasını beklemiş olacak ki, ilgili bir paylaşım yapıldığında da hemen cevabını yapıştırmıştı. Ne mi demişti? Söz meclisten dışarı, "zuck is a cuck", "zuck bir gavat" yazmıştı.
  • Tüm bu olanların ardından başladılar harıl harıl çalışmaya. Hatta ikisi de, Potcast sunucusu ve Jiu Jitsu sporuna gönül veren Lex Fridman ile antrenman bile yaptılar.
Dövüşün yapılıp yapılmayacağı, tarihi ve yapılacaksa nerede yapılacağı halen belirsiz. Sosyal medyadan atışmalar devam ediyor sadece. Ama Dünyanın en büyük karma dövüş sanatları organizasyonu olan UFC'nin Başkanı Dana White ise Tesla ve Meta kurucularının arasında yapılacak dövüşü organize etmeye hazır olduklarını söyledi bile.

Elon Musk mı yoksa Mark Zuckerberg mi?

Gerçi ikili anlaşsa bile Elon Musk'ın, annesi Maye Musk'tan izin alması gerekecek. Annesi ikiliye, "kelimelerle dövüşün, komik olan kazansın" tavsiyesinde bulundu. Yapay zeka araştırmacısı ve Lex Fridman ikili arasındaki Jiu Jitsu maçını görmek istediğini söylemesinin ardından O'na da tepki göstermişti. Anne Musk, Podcaster ve yapay zekâ araştırmacısı Lex Fridman'a dönerek "bu maçı teşvik etmeyin" siteminde bulunmuştu. Lex Fridman Elon Musk'ın fiziksel özelliklerine bakalım;
  • 51 yaşında,
  • 1,87 m boyunda,
  • 85 kg ağırlığında,
  • Meta CEO'su kadar dövüş sanatları geçmişi olmasa da ağırlık çalışmaya başladığını söylemiş ve kendince antrenmanlar yapıyor.
Elon Musk dövüşe hazırlanıyor Mark Zuckerberg'in fiziksel özellikleri;
  • 39 yaşında,
  • 1,71 m boyunda,
  • 70 kg civarında,
  • Tekvando ve özellikle Jiu Jitsu'ya düşkün. Hatta bir turnuvadan madalya bile kazandı.
mark zuckerberg jiu jitsu Dövüş yapılsa da yapılmasa da gündemde kalmayı iyi beceriyorlar ve her iki durumda da yine kazanan kendileri oluyor değil mi? Bakalım bu işin sonu nereye varacak. Eğer Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında bir kafes dövüşü yapılırsa sizce hangisi galip gelir?

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.