Amazfit, 1,91 İnç Ultra Geniş Ekranlı Bip 5'i Tanıttı

Amazfit, 1,91 İnç Ultra Geniş Ekranlı Bip 5'i Tanıttı

Yayınlanma:
Amazfit, 1,91 İnç Ultra Geniş Ekranlı Bip 5'i Tanıttı

Amazfit, akıllı saat pazarında yeni bir dönemi başlatan Amazfit Bip 5 modelini tanıttı. Geniş bir koleksiyona sahip olan bu akıllı saat, 70'in üzerinde saat yüzü seçeneği sunarken, yüksek çözünürlüklü 1,91 inç LCD dokunmatik ekran ile geliyor. Zepp OS 2.0 ile birlikte gelen saat, 30'dan fazla mini oyun da dahil olmak üzere 70'ten fazla uygulamayı kullanıcılara sunuyor. Ayrıca, Amazon Alexa sanal ses asistanını da içeriyor.

Amazfit Bip 5 Özellikleri

Amazfit Bip 5, sağlık ve fitness alanında da etkileyici özelliklere sahip. Kullanıcılara 24 saatlik kalp atış hızı, SpO2 ve stres izleme gibi özellikler sunuyor. Gelişmiş BioTracker™ PPG sensörü ile Zepp OS 2.0 üzerinde çalışarak kan oksijen doygunluğunu, kalp atış hızını ve stres seviyesini izlemeyi mümkün kılıyor. Saat aynı zamanda 120'den fazla spor modunu takip edebiliyor ve üçüncü taraf fitness uygulamalarıyla uyumlu çalışıyor. Bip 5, büyük bir 1,91 inç HD renkli ekran sunuyor. Ekran, parmak izi bırakmayan kaplamalı 2,5D temperli camla korunuyor ve 70'ten fazla farklı saat yüzü seçeneği sunuyor.

Ayrıca, saat kişiselleştirilebilir widget'larla birlikte gelen 13 düzenlenebilir saat yüzü sunuyor. Amazfit Bip 5 aynı zamanda Amazon Alexa entegrasyonu ile akıllı deneyimi bir adım öteye taşıyor. Kullanıcılar, Bluetooth aramaları ve mini oyunlar gibi özelliklerden de faydalanabiliyor. Amazfit Bip 5'in cazip fiyatı da dikkat çekiyor. Hindistan lansman fiyatı (Türkiye fiyatıyla) 2414 TL olarak belirlenen saat, bu özellikleri ve uygun fiyatıyla akıllı saat kullanıcıları için çekici bir seçenek sunuyor. Çeşitli renk seçenekleriyle gelen saat, sadece Amazon üzerinden satın alınabiliyor. Amazfit Bip 5, daha büyük ekranı, gelişmiş sağlık özellikleri, geniş uygulama yelpazesi ve uygun fiyatıyla kullanıcıları cezbetmeye hazırlanıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.