Popüler Instagram Hesapları [Temmuz 2022] 15 Çok İyi Hesap!

Daha detaylısı hazırlanmadı! Takip etmiyorsanız bu hatadan dönmenizi gerekli kılacak en muhteşem, en keyifli, en popüler Instagram hesapları karşınızda…

Yayınlanma:
Popüler Instagram Hesapları [Temmuz 2022] 15 Çok İyi Hesap!

Popüler Instagram hesapları yazımız şimdiye kadar 3,2 milyon kişi tarafından okundu ve 2017 Haziran'ından beri sürekli güncellediğimiz için 4,5 milyona koşuyor. Özetle doğru yerdesiniz, şimdiye kadar hazırlanmış en kapsamlı popüler Instagram hesaplar yazısı karşınızda. Keyifli okumalar... Doğa, yemek, yaşama ve daha birçok şeye dair görselliğin doruk noktası birçok sosyal medya otoritesine göre Instagram. Bu dev platformun en ilginç özelliği ise eğer yetenekliyseniz fark edilmemenizin gerçekten çok zor olması. Lamba ya da yediği yemeklerin fotoğraflarını çekmeyi bırakıp işi yüksek prodüksiyonlu noktalara taşıyanlar da var, doğası gereği fenomen olanlar da (ünlüler). Ancak Instagram’ın hazineleri emin olun uçsuz bucaksız. İşte bu hazinelerden bazıları, popüler Instagram hesapları sizlerle. İşte en popüler Instagram hesapları…

jamieoliver

En popüler instagram hesaplarından biriyle başlayalım mı? Günümüzde iyi yaşamın öne çıkan yollarından biri de iyi gıdalar. Bu noktadaki sosyal medya içeriklerinin son yılların trend konuları arasında yer aldığına şüphe yok. Zira hem leziz hem de görsel açıdan zengin yemekleri seviyoruz. İşte bu anlamdaki önemli hesaplardan biri ile sizleri tanıştırmak istiyoruz... 8,6 milyon takipçisi ile yemek fotoğrafçısı Jamie Oliver, aynı zamanda türününen başarılı şefleri arasında. Instagram’da yemek fotoğrafçılığı denildiğinde de birçok otoriteye göre ondan daha iyisi yok. Bu büyük aşçının ağızları sulandırmasının önüne şimdiye kadar hiçkimse geçemedi. En iyi Instagram hesapları arasında.

leesamantha

Bir diğer popüler Instagram hesabı ve yemek üstadı da leesamantha. Onu bir virtüöz olarak tanımlayanlar bile var. Şimdi her ne kadar birkaç cümleyle zor olduğuna inansak da sırada onu anlatmak var. Kendisini ‘yemek sanatçısı’ olarak tanımlayan Samantha Lee, tabaklarla ve yemeklerle dans etmeye bayılıyor. Çocukların bayıldığı çizgi film karakterlerinden tutun da ünlü müzik gruplarınına, şarkıcılara kadar birçok farklı isim ve konuyu yemek formunda sunan sanatçının hayal gücüne hayran kalmamak mümkün değil. Tabakların üzerinde kah kurabiyeden The Beatles üyeleri, kah çeşitli sebzelerden çocukların bayıldığı kahramanlar… Çoğunluğunu gurme ve çocukların oluşturduğu 550 bini aşkın takipçisi bulunuyor. unlu ascilar instagram hesaplari denildiğinde akla ilk gelenler arasında.

iamlilbub

Bir kedi düşünün 2,3 milyon takipçisi var. Evet şaka değil gerçek. Kedilerin güzelliği ve anlamlı dokunuşları, sempatik koşuları, evin sağında solunda saklanmaya duydukları merak ve genel itibarıyla çoğu eğlenceli yönleri Türk insanının baş tacı konulardan. Kedilerle aranız nasıl sorusuna yanıtınız ‘çok severim’ türünde ise Instagram’da çok sayıda ünlü kedi olduğunu biliyor olmalısınız. Bu kedilere dair paylaşım yapan hesaplar arasında iamlilbub ise bir adım öne çıkıyor. Kocaman gözleri ve sürekli dışarda diliyle sevimli kedi lil bub’un birbirinden ilginç fotoğraflarının büyük ilgi gördüğünü belirtelim.

thiswildidea

1,3 milyon takipçili Theron Humphrey, o tam anlamıyla bir doğa ve gezi insanı. Yılın her günü bir yerde ve National Geographic’e göre de resmi olarak yılın gezgini! Fotoğraflarında doğa ve hayvanları ilginç şekillerde ele alan Humphrey’in thiswildidea adını alan Instagram hesabının özelliği ise köpeklere yoğunlaşması. Hayalüstü figürlerle ele aldığı bu sevimli dostları, bazen kitap okurken bezen basketbol oynarken kadrajına yansıtması sayesinde doğa severlerin yanı sıra köpek severler için de bir idol. En iyi Instagram hesapları arasında.

sezyilmaz

Türkiye’nin en çok takip edilen isimlerinden biri de Sezgin Yılmaz(Sezyilmaz). Özünde profesyonel fotoğrafçı olmayan bu isim, çektiği ve paylaştığı fotoğraflarla insanları günün stresinden uzaklaştırıyor, onlara ilgi çekici potpuriler sunuyor. Ağırlıklı olarak doğa ve şehir fotoğrafları ile tanınsa da son dönemde kendi hayatına ve kendisine dair paylaşımlar yapan Sezgin Yılmaz’ın şu sıralar 1,5 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor.taylorswift-instagram

taylorswift

Günümüz pop kraliçeleri arasında yer alan Taylor Swift, Instagram'ın akıl sır erdirilemeyen kullanıcı sayısı ile -fenomen üstü kadını- Eşsiz bir örnek. 177 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile ne denli popüler olduğunu ortaya koyuyor adeta. Paylaşımları ise ağırlıklı olarak günlük yaşantısından enstantaneler şeklinde. Elbette bazı özel anlar, konser ve ödül töreni fotoğrafları da paylaşıyor.

nasa

Uzay fotoğrafları denildiği zaman Instagram’ın yıldızı NASA. Gezegenlerin benzersiz fotoğrafları, yıldızlar, dünya, uzaydaki keşif araçlarından kareler, enfes dünya görselleri ile takipçilerini peşinden sürükleyen NASA’nın paylaştığı videolar da bir hayli ilginç.

voguemagazine

Maskulen ya da kadınsı, yaşama dair A’dan Z’ye her şey bir kült halini alan Vogue Magazine’e uzun yıllardır konu ediliyor. Bu devasa yaşam, moda ve kadın dergisinin Instagram hesabı da bir tür ikon halini almış durumda. Sadece derginin yeni sayısı çıktığında kapak görselini paylaşan kurumsal yapı zayıflığından en başından beri sıyrılan Vogue Magazine Instagram hesabında çok konuşulan fotoğrafların paylaşıldığı görülüyor. İnanılmaz ama bitmedi! Sayfayı kaydırmaya devam edin...

ahmet.erdem

Ahmet Erdem, doğa fotoğrafları denildiği zaman Instagram’da en çok bilinen isimlerden. Fotoğraflarında doğayı fon olarak kullanıp insanı merkezde tutmayı, ışık-gölge kurgularını, Galata Kulesi’ne tekme atan kız gibi ilginç çalışmalara imza atmayı ve rengarenk bulutları kadrajında konu edinmeyi seviyor. Küresel düzeyde popüler instagram hesapları arasında yer alıyor.

marcjacobsintl

Ünlü moda markası Marc Jacobs’un resmi Instagram hesabını ayrı bir yerde tutmak gerekiyor. Ayrıntılara verilen önem, buradaki karelerin öne çıkan özelliği ve hem moda hem de fotoğraf gurularının sıkı takibi altında olmasının nedenlerinin başında da bu geliyor. Büyük bir fenomen olan hesabın paylaşımlarında erkek ve kadın modasına dair konular ağırlıkta, bunun yanı sıra kozmetik, yaşam ve çocuklara dair fotoğraflar da harikulade. Küresel düzeyde popüler instagram hesapları arasında yer alıyor.

hulyavsr

Türk sinemasının en güçlü isimlerinden biri olan Hülya Avşar’ı son yıllarda çeşitli yarışma programlarında görmekteyiz. Sanatçının çokyönlülüğü tartışılmaz düzeyde, üstelik magazine boyutu da tartışmasız derecede yüksek. hulyavsr adını verdiği Instagram hesabında günlük yaşantısına dair fotoğraflar paylaşıyor.

garypeppergirl

Nicole Warne genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmış bir kadın. Moda markası Gary Pepper’ın hem yüzü hem de sosyal medyadaki anahtarı. Gary Pepper markası adına dünyayı gezen Warne, paylaştığı fotoğraflarla geniş kitleleri peşinden sürüklemeyi başarıyor. Fotoğraflarında hem güzelliğini hem de arka planda ezgotik figürleri sosyal medyanın kalbine taşıyor Nicole Warne.

muratboz

Ünlü şarkıcı Murat Boz, yakışıklılığıyla da genç kızların sevgilisi. Yarışma programlarında jüri üyeliği, sinema filmi derken popülerliğine popülerlik ekleyen Boz’un kendine dair otoportrelere ağırlık verdiği Instagram hesabı özellikle kızlar tarafından ablukaya alınmış durumda. Zaman zaman doğa fotoğrafları da paylaşıyor.

tarkan

Türk pop müziğinin önde gelen ismi Tarkan’ın fanlarıyla etkileşimi de muazzam. Sosyal medya hesaplarını aktif şekilde kullanan sanatçının Instagram hesabı ise kendi paylaşımlarını içeriyor. En popüler instagram hesapları arasında.

ronaldo-instagram

Cristiano Ronaldo

Futbolda devamlılık, sportmenlik, enfes bir performans abidesi. C. Ronado, Juventus'un mega starı aynı zamanda sosyal medyada en fazla takipçiye sahip sporcu. Yıldız ismin sosyal medyası oldukça hareketli, beraberinde fantastik bir influencer olan Ronaldo, çeşitli aile fotoğrafları, sponsor çalışmaları ve kariyerinden notlar paylaşmaya bayılıyor. 30 Ağustos 2021 itibarıyla tam 340 milyon takipçiye sahip olduğunu da belirtsek mi? Bu arada 2 sene önce 30 Ağustos'ta 181 milyon takipçisi varmış. 2 yılda 150 milyon yeni takipçi hiç de fena değil. Tamam kıskanmadık.

mertalas

1,5 milyon takipçisi ile gelmiş geçmiş en ünlü ve en 'uluslararası' Türk fotoğrafçılardan biriyle tanışmaya hazır mısınız? Mert Alaş, aralarında Madonna, Kate Moss, Taylor Swift, Naomi Campell, Fergie, Rihanna'nın da bulunduğu tüm mega starların fotoğraflarını çeken, bunları Instagram hesabından da bol bol paylaşan bir isim. Vogue dergisinin kapaklarının mucidi, yaşantısıyla da milyonların kıskançlık kaynağı. bir gün moda efsanesi Marc Jacobs'la birgün Emmanuelle Alt'la... Ve tüm bu hayatından kesitlerden söz etmeye de bayılıyor. Instagram'ın en önemli fenomenlerinden biri. En çok takip edilen instagram hesapları, popüler instagram hesapları, Instagramda en çok takip edilenler sıralandı.

En çok takipçili Instagram hesapları hangileri?

En çok takipçiye sahip Instagram profilleri aşağıdaki gibidir.

  • Miley Cyrus, 75.9M. @mileycyrus.
  • Ronaldo 365M. @cristiano
  • Jennifer Lopez, 83.2M.
  • Khloe Kardashian, 83.5M. @khloekardashian.
  • Kendall Jenner, 100M. @kendalljenner.
  • Justin Bieber, 103M. @justinbieber.
  • Taylor Swift, 113M. @taylorswift.
  • Beyoncé, 121M. @beyonce.
  • Kylie Jenner, 121M. @kyliejenner.

Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Bizim Instagram hesabımızı takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.Tüm hakları saklıdır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.